fbpx

Κυριακή του Πάσχα “άφτουμε λαμπρατζιά” στο πιο αξέχαστο Πίσω στα 00’s Party στον Πρωταρά!

Κυριακή του Πάσχα, “άφτεις” κάρβουνα, τρώεις σούβλα, τσουρέκι, φλαούνα και το βράδυ… κατευθύνεσαι Πρωταρά για το πιο αξέχαστο Πίσω στα 00’s Party vol.7!

Κυριακή 5 Μαΐου βάζουμε “λαμπρατζιά με τες αμπάλατες” και βγάζουμε νικητή της Eurovision του 2005 στον πανέμορφο χώρο του Nalu Cocktail Bar, στον πεζόδρομο Πρωταρά!

Το πάρτυ που έγινε γνωστό για τη delulu διασκέδασή του, με τις αξέχαστες επιτυχίες της δεκαετίας του 2000 θα μας θυμίσει για ακόμη μια φορά αγαπημένα ελληνικά και ξένα hits της εποχής! Ποιος θυμάται το “Crazy Frog” και ποιος έβλεπε ανελλειπώς Rebelde Way, Hanna Montana και Patito Feo;

Αν κι εσύ σκέφτεσαι πως πρέπει οπωσδήποτε να επανενωθούν οι ONE και οι Hi-5 και ξέρεις από έξω όλους τους στίχους των τραγουδιών της Βίσση και της Βανδή, τότε δεν πρέπει να λείπεις από το 1ο Πίσω στα 00’s Party του 2024! 

Ο MR. Beatle έκανε ένα ξεσκόνισμα στα CD’s που αγαπήσαμε στα 00’s (αυτά από το πανηγύρι του χωριού μας) και φρόντισε να επιλέξει αγαπημένα κομμάτια και να τα μιξάρει μαζί με αποσπάσματα από αγαπημένες μας τηλεοπτικές σειρές της δεκαετίας!

Οπότε θα βρίσκεται στα decks για να μιξάρει από soundtracks της Barbie μέχρι Εminem και από Σάκη μέχρι Tiesto και Ruslana!

Πότε θα “σηκώσουμε το τιμημένο”;

  • Κυριακή 5 Μαΐου στις 9μ.μ το βράδυ στον εξωτικό χώρο του Nalu, στον πεζόδρομο του Πρωταρά
  • Κράτηση απαραίτητη στο τηλέφωνο: 99 993327 και σε DM στο Πίσω στα 00’s Party στο Instagram!

Υποστηρικτές: StudentLife.com.cy & Politia FM 106.7

Τι περιμένεις; Κάνε κράτηση σήμερα!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending