fbpx

Δες ποια είναι τα festival looks που ξεχωρίσαμε στο Studentlife Street Party!

Και ναι! Ακόμα μια φοιτητική χρονιά έκλεισε με το StudentLife Street Party και εννοείται όσοι ήμασταν εκεί περάσαμε καταπληκτικά!

Από την παρέα μας δεν μπορούσε να λείπει η DUST+CREAM που είναι μαζί μας σε κάθε party, όπως και σε όλα τα πανεπιστήμια στη διάρκεια της χρονιάς! Οι makeup artists της DUST+CREAM μας έβαλαν εντελώς σε festival mood με τέλεια makeup looks!

Body highlighters, sequins, glitter και πολλά άλλα προϊόντα της DUST+CREAM έκαναν την βραδιά ακόμη πιο bejeweled… και φυσικά έκαναν τις φίλες μας να ξεχωρίζουν!

Ένα ωραίο festival look θέλει 3 στοιχεία: χρώμα, λάμψη και glitter. Και εμείς είχαμε και τα 3! It’s giving ✨coachella✨

Δες ποια festival looks ξεχωρίσαμε:

Αυτό που κυριάρχησε στα μακιγιάζ ήταν οι glowy και bronzed επιδερμίδες με το BODY BRONZING HIGHLIGHTER που δεν πρέπει να λείπει από καμιά αυτό το καλοκαίρι και τα έντονα χρώματα σε ΣΚΙΕΣ και EYELINERS. Ωστόσο, όπως κάθε χρόνο το cherry on top ήταν φυσικά τα πολύχρωμα glitters που έκαναν το κάθε look να θυμίζει καλοκαίρι! 

Εννοείται τα κορίτσια ενθουσιάστηκαν και τα stories ανέβαιναν ασταμάτητα! Και φυσικά πήραμε inspo για τα festival looks που θα κάνουμε φέτος, αφού luckily for us έχουμε πολλά καλοκαιρινά events να περιμένουμε!

Τί άλλο θα σου προτείναμε να πάρεις για μοναδικά makeup looks πριν τα summer events; Λοιπόν, εκτός από τα πιο πάνω που είναι must haves, βάλε στη λίστα σου το LIP GLOSS, το SHIMMER FACE OIL και τα BAKED BRONZER και BLUSH από DUST+CREAM

Άλλωστε, όλα αυτά μπορείς να τα κερδίσεις και στο νέο μας giveaway μαζί με την DUST+CREAM! Λάβε μέρος εδώ για να αποκτήσεις το απόλυτο festival makeup kit!

Εσένα ποιο makeup look σου άρεσε περισσότερο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
18,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending