fbpx

5+1 must have προϊόντα ομορφιάς για την άνοιξη!

Η άνοιξη είναι εδώ και γι’αυτό έφτασε η στιγμή να ανανεώσεις κατάλληλα το νεσεσέρ σου! Τα trends φέτος θέλουν καθαρό δέρμα, sunkissed μάγουλα, έντονα χρώματα και glossy χείλη.

Στην ερώτηση «αν έπρεπε να επιλέξεις μόνο 6 beauty products ποια θα ήταν αυτά;», τι θα απαντούσες πέρα από το «τι εννοείς μόνο 6;».

Επειδή είναι δύσκολο, εμείς σε βοηθάμε και σου λέμε ποια είναι τα 5+1 προϊόντα που θα απογειώσουν την εμφάνισή σου από την DUST+CREAM! Εσύ πόσα από αυτά έχεις ήδη στο νεσεσέρ σου;

Δες ποια σου προτείνουμε:

1
BB Cream (ελαφριά κάλυψη με SPF)

Η BB cream είναι η λύση σου για εσένα που δε θέλεις να φοράς foundation κάθε μέρα, αλλά ταυτόχρονα να δείχνεις μακιγιάρισμένη!

Η BB Cream με SPF20 και προσφέρει ελαφριά κάλυψη, είναι ανθεκτική στο νερό, ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος ενώ ταυτόχρονα προστατεύει από τις UV ακτίνες του ηλίου.

2
Wake up and color-correct up light παλέτα

Αν από το πολύ διάβασμα και εργασίες, έγιναν πιο έντονοι και οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια, τότε δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις τη Wake up and color-correct up light με 6 αποχρώσεις.

Και σε εξασφαλίζει, δίνοντας σου ένα πιο φρέσκο βλέμμα (θα δείχνεις λες και κοιμήθηκες 10 ώρες συνεχόμενες), αλλά και σε βοηθάει να καλύψεις τις διχρωμίες, τις πανάδες και τις κοκκινίλες!

3
Baked Bronzer & Baked Blush

Και επειδή δεν έχεις το πολυπόθητο μαύρισμα του καλοκαιριού (ακόμη), το Baked Bronzer είναι ό,τι χρειάζεσαι, μιας και θα σου χαρίσει ομοιόμορφο sunkissed look!

Αν θέλεις να γίνει ακόμα πιο έντονο το look και το ‘μαύρισμα’, τότε μπορείς να βάλεις περισσότερη ποσότητα και να προσαρμόσεις την ένταση!

Κι επειδή χωρίς ρουζ δεν πας πουθενά, εμείς σου βρήκαμε το καλύτερο! Βάλε λίγο Baked Blush στα ζυγωματικά και λίγο στη μύτη, και θα δείχνεις ακόμα πιο μαυρισμένη, πιο cute και πιο λαμπερή!

4
Eyeliner Velvet Look

Ένα από τα μεγαλύτερα trends για τη φετινή άνοιξη και καλοκαίρι είναι το χρώμα στο eyeliner! Επίλεξε ένα προϊόν με λεπτό πινέλο, όπως είναι το Velvet Look Eyeliner της DUST+CREAM για να μπορείς να εφαρμόσεις πιο εύκολα.

Αν έχεις καστανά ή πράσινα μάτια, τότε το πράσινο eyeliner θα σε φωτίσει, ενώ αν έχεις γαλάζια μάτια, το μπλε eyeliner θα τα τονίσει ακόμη περισσότερο. Από την άλλη αν είσαι κουρασμένη, τότε το καφέ eyeliner είναι το ιδανικό γιατί θα κάνει τα μάτια σου να δείχνουν πιο ήρεμα.

5
Body Bronzing Highlighter

Αν δε δοκίμασες αυτό το προϊόν ακόμη, τότε πραγματικά δεν ξέρεις τι χάνεις! Δε χρειάζεται να ψήνεσαι κάτω από τον ήλιο για να πετύχεις το τέλειο λαμπερό μαύρισμα, μπορείς να το κάνεις και με το Body Bronzing Highlighter μέσα σε 5 λεπτά!

Είναι waterproof, δεν ξεβάφει στα ρούχα και οι διαθέσιμες αποχρώσεις του προσαρμόζονται σε όλους τους τόνους δέρματος. Δοκίμασέ το και… thank us later!

6
Frosty Lip Plumper

Άνοιξη χωρίς juicy χείλη γίνεται; Όχι φυσικά! Το lip plumper είναι ένα από τα must have items της σεζόν!

Το Frosty Lip Plumper περιέχει σφαιρίδια υαλουρονικού οξέος που ενυδατώνουν, κάνοντας τα πιο smooth, και δίνουν την αίσθηση της δροσιάς που διαρκεί! Διάλεξέ το σε όποια από τις 3 γεύσεις προτιμάς!

DUST+CREAM: MAKEUP YOUR OWN STORY


Shop online: DUST+CREAM

Καταστήματα:
Λευκωσία: Nicosia Mall & Λήδρας 130
Λεμεσός: Ανεξαρτησίας 84-86
Λάρνακα – Metropolis Mall
Πάφος: Αγ. Παύλου & Λεωφ. Τάφοι των Βασιλέων 2

Follow DUST+CREAM
Instagram: dustandcream.cyprus
Facebook: DUST+CREAM Cyprus
TikTok: dustandcream.cyprus

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending