fbpx

Το Skroutz μεγαλώνει με νέες υπηρεσίες σε καταναλωτές και εμπόρους!

Νέα Κυπριακά καταστήματα προστίθενται στην πλατφόρμα προσφέροντας πάνω από 100 χιλιάδες κωδικούς προϊόντων στους χρήστες

Το Skroutz, το #1 marketplace στην Ελλάδα, μετράει ήδη πάνω από 7 μήνες παρουσίας στη μεγαλόνησο και οι καταναλωτές απολαμβάνουν τα προνόμια που προσφέρει το Skroutz Marketplace, με εύκολες, γρήγορες και ασφαλείς συναλλαγές. Σχεδόν 300 χρήστες από την Κύπρο πραγματοποιούν αγορές σε καθημερινή βάση, με τον τζίρο να ξεπερνά το πρώτο τρίμηνο του 2023 το 1.5 εκατ. ευρώ.

Μέσω της πλατφόρμας του Skroutz Marketplace, oι καταναλωτές στην Κύπρο μπορούν να αγοράσουν προϊόντα όχι μόνο από ελληνικά συνεργαζόμενα καταστήματα, αλλά και από κυπριακά. Αυτή τη στιγμή τα συνεργαζόμενα κυπριακά καταστήματα έχουν ανεβάσει περίπου 100 χιλιάδες κωδικούς προϊόντων που μπορούν να ανακαλύψουν οι καταναλωτές, και στόχος είναι το δίκτυο αυτό να ενδυναμωθεί το επόμενο διάστημα, με την προσθήκη περισσότερων τοπικών εμπόρων στο δυναμικό των συνεργατών. Η πλατφόρμα του Skroutz δίνει τη δυνατότητα στους Κύπριους εμπόρους να αξιοποιήσουν ένα δυνατό κανάλι αύξησης των πωλήσεών τους και να διαθέσουν τα προϊόντα τους στους καταναλωτές, προσφέροντάς τους μία σειρά από υπηρεσίες που διασφαλίζουν την τέλεια αγοραστική εμπειρία.

Πλέον οι Κύπριοι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν μεταξύ δύο επιλογών αποστολής: τη standard αποστολή (5-12 ημέρες) με κόστος από 5€ ή τη fast αποστολή (1-3 ημέρες) από 10€, με έκπτωση στο κόστος μεταφοράς για παραγγελίες άνω των 80 ευρώ. Επιπλέον, οι καταναλωτές από τη μεγαλόνησο, έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν και αποστολές μεγάλων και βαρέων αντικειμένων (cargo). Η επιστροφή για όλες τις αγορές είναι δωρεάν και με εύκολη διαδικασία, ενώ σύντομα έρχονται νέες επιλογές παραλαβής για τους χρήστες, για ακόμα πιο ολοκληρωμένη αγοραστική εμπειρία.

Αναφορικά με τους τρόπους πληρωμής, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, δωροκάρτα Skroutz, και πλέον και αντικαταβολή αν επιλέξουν τη standard αποστολή με μετρητά. Επίσης, όλοι οι καταναλωτές έχουν 24/7 after sales εξυπηρέτηση από την ομάδα του Skroutz μέσω τηλεφώνου.

Σχετικά με το Skroutz

Η Skroutz Α.Ε. συνδέει εκατομμύρια καταναλωτές με χιλιάδες καταστήματα που επιλέγουν την προβολή τους μέσω της μεγαλύτερης πλατφόρμας ηλεκτρονικών αγορών στην Ελλάδα.

Οι καταναλωτές βρίσκουν στο www.skroutz.gr πάνω από 7 εκατ. προϊόντα από περίπου 8.000 συνεργαζόμενα καταστήματα, απολαμβάνοντας ασφάλεια αγορών, εγγύηση παραλαβής και επιστροφής χρημάτων και δωρεάν επιστροφή προϊόντων με κάθε αγορά μέσω Skroutz. Όραμα της εταιρείας είναι να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών στους καταναλωτές και το πιο αποδοτικό κανάλι πωλήσεων στους συνεργάτες της.

H Skroutz A.E. ιδρύθηκε το 2005 με έδρα την Αθήνα και απασχολεί πάνω από 550 εργαζομένους, ενώ μετά από 18 χρόνια λειτουργίας έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών ως το σημείο αναφοράς για την ιδανική αγοραστική εμπειρία καταγράφοντας σε μηνιαία βάση περισσότερες από 8 εκατ. μοναδικές επισκέψεις.

Βρείτε μας:

Facebook: facebook.com/Skroutz.gr/

Twitter: twitter.com/skroutzit

Instagram: instagram.com/skroutz.gr/

LinkedIn: linkedin.com/company/skroutz-gr/

Περισσότερες πληροφορίες για το Skroutz μπορείτε να βρείτε εδώ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending