fbpx

Τι θα γινόταν αν έβρεχε ΚΑΘΕ μέρα στην Κύπρο;

Ξεκίνησαν οι βροχερές και κρύες μέρες. Αν τζιαι φέτος ο χειμώνας άρκησεν αναλόγως να μπει τζιαι τούτο ήταν αρκετά ανησυχητικό. Ενομίζαμεν εν να κάμουμε Χριστούγεννα όπως την Αυστραλία… σε καμιάν παραλία!

Εσκέφτηκες ποττέ πώς θα ήταν τζιαι τι θα γινόταν στην Κύπρο αν έβρεχε κάθε μέρα;!

«Να κατουρήσει ο στρούθος, πνίουνται ούλλοι!»

Ούλλοι θυμούμαστε τον αγαπημένο κυριούλη που έκανε την  πιο πάνω δήλωση για την Λάρνακα. Με το τσας που βρέχει στη Λάρνακα πλημμυρίζουν οι πάντες και τα πάντα πόσο μάλλον να βρέχει κάθε μέρα.

Θα επλημμύριζε ολόκληρη η Κύπρος τζιαι εν να έμοιαζε με μικρή Βενετία (όι όπως τζιείνη της Μυκόνου, την κανονική).

Τι άλλο θα εγίνετουν;

1
Αντί για δρόμους θα είχαμε κανάλια και οι Κυπραίοι αναγκαστικά θα εκυκλοφορούσαν με… γόνδολες.

Special edition όμως! Θα επατεντάρισκαν την ιταλικής προέλευσης γόνδολα, ώστε να γίνει κάτι αντίστοιχο του γνωστού σε όλους μας διπλοκάμπινου. Ναι ναι, έτσι όπως το εφανταστήκετε: γόνδολα με κάσσια ή διπλοκάμπινο αλά… γόνδολα!

2
Ποια ομάδα πληθυσμού έχει κάθε φορά παράπονο που τον καιρό, είτε βρέξει είτε εν βρέξει;

Και ποιοι θα κάμουν απεργίες για να πιαν αποζημιώσεις; Οι γεωργοί φυσικά! Σε μιαν αγροτική κοινωνία όπως είναι η κυπριακή, αν έβρεχε κάθε μέρα οι σοδιές των γεωργών θα εκατασρέφονταν και κοινώς; Θα επαττίζαμε!

3
Οι Κυπραίοι εν σαν τους καραόλους: Εν να φκαίνουν μετά τη βροχή

Επομένως, αν έβρεχε κάθε μέρα δεν θα έφκενε κανένας που το σπίτι του (όι πως μπορεί να πάει τζιαι πούποτε κανένας μετά τα νέα μέτρα).  Εμείς οι φοιτητές εν να εκάμαμε τα μαθήματα μας διαδικτυακά μες στα βραστά μας, χωρίς να μας κακοφαίνεται. Οι παραπάνω βέβαια εν να τα αφήναν να ακούουνται που το λάπτοπ τους (γιατί νανουρίζει τους ο ήχος της φωνής του καθηγητή) τζιαι εν να εγυρίζαν πλευρό.

Το ίδιο θα συνέβαινε και με τις δημόσιες υπηρεσίες. Όλα πλέον θα γίνονταν διαδικτυακά (για ευνόητους τζιαι βροχερούς λόγους).

Πάλε καλά που εν βρέσσιει κάθε μέρα. Εφαντάστηκες τι εν να εγίνετουν;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending