fbpx

Έρχεται η live-action ταινία της Monopoly & η Margot Robbie έχει έναν… διαφορετικό ρόλο!

Monopoly… Μια λέξη πολλά συναισθήματα! Στο άκουσμα του αγαπημένου παιχνιδιού, όλοι έχουμε να θυμόμαστε ατελείωτες νύχτες παιχνιδιού με φίλους που στο τέλος κατέληξαν «εχθροί», αφού μας πήραν τα αγαπημένα οικόπεδα…

Ένα επιτραπέζιο που έχει κυκλοφορήσει σε δεκάδες εκδόσεις και εκδοχές με τις πωλήσεις του να σημειώνουν τεράστια νούμερα που δύσκολα μπορούμε να υπολογίσουμε. Δεν ξέρουμε πότε και αν θα τελειώσουν οι ιδέες για νέα version του αγαπημένου επιτραπέζιου, αλλά αυτό που ξέρουμε ότι γίνεται… ταινία!

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες:

thenewdaily.com

Η συνάντηση της “Barbie” με τη Monopoly είναι πλέον γεγονός, αλλά σε έναν διαφορετικό ρόλο που δεν φαντάστηκες. Η Margot Robbie, αφήνει για λίγο στην άκρη το υποκριτικό κομμάτι και αναλαμβάνει «χρέη» παραγωγού στη νέα live-action movie.

Πιο συγκεκριμένα, η Margot και οι συνέταιροί της, Tom Ackerley και Josie McNamara, σε συνεργασία με τη Hasbro Entertainment (η εταιρεία πίσω από το επιτραπέζιο) σχεδιάζουν να φέρουν στη μεγάλη οθόνη το διασημότερο επιτραπέζιο όλων των εποχών και η ανυπομονησία μας χτυπάει κόκκινο!

Παρόλο που μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, κάτι μας λέει πως θα απολαύσουμε ένα υπερθέαμα που θα μας ενθουσιάσει, θα μας συγκινήσει και θα μας φέρει στο μυαλό τις πιο γλυκές αναμνήσεις…

Άλλωστε όπως δήλωσε και ο πρόεδρος της Lionsgate Motion Picture Group, Adam Fogelson, «δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερη ομάδα γι’ αυτό το αγαπημένο και iconic brand». Ενθουσιασμένη που θα φέρει στη «ζωή» ένα παιχνίδι το οποίο έχει συνοδεύσει γενιές και γενιές, δήλωσε και η ίδια η Margot.

Ανυπομονείς κι εσύ να δεις την ταινία της Monopoly; 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending