fbpx

Πρόγραμμα ΜΒΑ του Παν. Κύπρου: Υποβολή αιτήσεων για το Βραβείο ΕΥ

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα ΜΒΑ της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Κύπρου δέχεται αιτήσεις για το Βραβείο ΕΥ, εις μνήμην Χρίστιας Ρωσσίδου Σωτηρίου.

Το βραβείο, ύψους €2,500 απονέμεται σε τελειόφοιτη προπτυχιακή ή μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Κύπρου η οποία διακρίθηκε για τις ηγετικές της ικανότητες καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών της.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να περιλαμβάνουν: α) επιστολή ενδιαφέροντος από την υποψήφια, β) δύο συστατικές επιστολές από μέλη της κοινότητας του Πανεπιστημίου Κύπρου (ακαδημαϊκό-διοικητικό προσωπικό, φοιτητές και φοιτήτριες), γ) βιογραφικό σημείωμα και δ) έντυπο αναλυτικής βαθμολογίας.

Υποβολή συμμετοχών μπορεί να γίνει από όλες τις Σχολές του Πανεπιστημίου Κύπρου. Η Επιτροπή Αξιολόγησης αποτελείται από τον Κοσμήτορα της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης και μέλη του ακαδημαϊκού προσωπικού από όλες τις Σχολές του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Τα κριτήρια αξιολόγησης είναι τα ακόλουθα:

  • Γενική Βαθμολογία τουλάχιστον 7
  • Ικανότητα ανάληψης πρωτοβουλίας, έμπνευσης και παρακίνησης άλλων ανθρώπων
  • Ύπαρξη οράματος που να εμπνέει, ανοίγει δρόμους και προάγει τη συλλογική δράση για το κοινό καλό
  • Επίδειξη σθένους και δημιουργικότητας απέναντι σε αντιξοότητες
  • Διάθεση ανοικτού, αντισυμβατικού πνεύματος και πρωτοποριακής σκέψης
  • Ικανότητα να επιφέρει αλλαγές για το κοινό καλό μέσω ομαδικής δράσης

Οι φάκελοι των εισηγήσεων θα πρέπει να υποβληθούν στη Γραμματεία του Προγράμματος ΜΒΑ, μέχρι την Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 22893632.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending