fbpx

10 λόγοι για τους οποίους δεν πρέπει η Κύπρος να κάνει δικά της Όσκαρ

Τώρα που τελείωσαν και τα Όσκαρ για τα καλά, η ερώτηση που πλανάται πάνω από τα (ζαλισμένα από την υπερβολική έκθεση στο λογύδριο Τρυφωνίδη) κεφάλια μας είναι μία:
Γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε και στη Κύπρο Όσκαρ; Ο Αδικημένος δίνει 10 απαντήσεις στο καυτό ερώτημα, έτσι, για να σας κοπούν οι εμπνεύσεις.
1. Διότι τα δικά μας θα ονομάζονταν ΟΣΚΑΡίνου διότι κάποιος, σε κάποιο meeting πέταξε μια κοτσάνα ότι η πρώτη Κυπριακή ταινία γυρίστηκε στο συγκεκριμένο χωριό.

Picture

2. Διότι θα τα παρουσίαζε η Όλγα Ποταμίτου, όπως και τα υπόλοιπα 423 προγράμματα της Κυπριακής τηλεόρασης: θα ήταν pissed off και θα “πατσάρκαζε” τους υποψηφίους, όπως κάνει και στα υπόλοιπα 423 προγράμματα της Κυπριακής τηλεόρασης.

Picture

3. Διότι θα κέρδιζε το Μπρούσκο το Όσκαρ καλύτερης φωτογραφίας.
(το ίδιο βράδυ ο Αντρέας Γεωργίου κερδίζει και βραβείο στα Ρεκόρ Γκίνες στη κατηγορία “περισσότερες φορές που φιλήθηκε πρωταγωνιστής σε σειρά” – κατά μέσο όρο 7826 φορές ανά επεισόδιο)

Picture

4. Διότι την απονομή Α’ Αντρικού ρόλου θα την έκανε η Έλενα Διαμαντίδου (παπαθκιά). Και θα ανέβαζε στο Facebook 39193729 φωτογραφίες από τις εμφανίσεις της στη τελετή. Και θα έκανε post κάθε άρθρο που αναφερόταν στην απονομή που έκανε από κάθε -καμένο-lifestyle-του-χαμού-που-κανείς-δεν-νοιάζεται-ιστοσελίδα.

Picture

5. Διότι η selfie των διασήμων στα Όσκαρ ήταν αυτή:

Picture

ενώ στα δικά μας, το πολύ πολύ να είχαμε αυτή:

Picture

6. Διότι το τιμητικό όσκαρ “Outstanding achievement” θα το δίναμε στον κύριο Παπαδόπουλο για το ασταμάτητο παίξιμο του ρόλου του γέρου σε 2429084 παραγωγές τα τελευταία 92 χρόνια.

Picture

7. Διότι θα είχαμε και κατηγορία “καλύτερη Κύπρια τραγουδίστρια”, μόνο και μόνο για να έχουμε ένα λόγο να δώσουμε ένα βραβείο στην Βίσση.

Picture

8. Διότι αντί στο Kodak Theatre,

Picture

Θα τα διοργανώναμε σε μια τέτοια αίθουσα:

Picture

9. Διότι στη πρώτη σειρά των Oscars κάθονται αυτοί:

Picture

Ενώ στη δική μας πρώτη σειρά θα κάθονται αυτοί:

Picture

10. Διότι τα δικά μας παράλληλα “Χρυσά Βατόμουρα” θα ονομαζόντουσαν “Χρυσά Παπουτσόσυκα”
(και θα τα παρουσίαζε ο Τάσος Τρύφωνος).
Picture

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending