fbpx

Προσφορά Υποτροφιών απο την Δημοκρατία της Λιθουανίας

Το Ιδρυμα Υποστήριξης Εκπαιδευτικών Ανταλλαγών της Λιθουανίας προσφέρει υποτροφίες σε φοιτητές,  καθηγητές και  ερευνητές ξένων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και ερευνητικών ιφρυμάτων για το 2014-2015.

Oι υποτροφίες δέν προορίζονται για ολοκληρωμένες σπουδές με σκοπό την απόκτηση ππτυχίου ή διπλώματος αλλά για μικρής διάρκειας Λιθουανικές (Βαλτικές) Σπουδές διάρκειας: 

  • Μέχρι πέντε (5) μήνες, ή
  • Μέχρι δέκα (10) μήνες για κάθε άτομο

Οι σπουδές πρέπει να αρχίζουν το Σεπτέμβριο του 2014 και να ολοκληρώνονται τον Ιούνιο/Ιούλιο  του 2015. Το χειμερινό εξάμηνο στα εκπιαδευτικά ιδρύματα ανώτερης εκπαίδευσης και στα ερευνητικά ιδρύματα της Λιθουανίας διαρκεί απο τον ΣΕπτέμβριο μέχρι και τον Ιανουάριο και το εαρινό εξάμηνο απο το Φεβρουάριο μέχρι και Ιούνιο.

Η τελευταία ημερομηνία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων είναι η 11η Απριλίου 2014. Πλήρως συμπληρωμένες  και υπογραμμένες  αιτήσεις με όλα τα απαραίτητα έγγραφα πρέπει επίσης να σταλﴨυν ταχυδρομικώς μέχρι την 1η Απριλίου 2014 (αναγραφόμενη ημερομηνία σφραγίδας ταχυδρομείου). Αιτήσεις με ημερομηνία σφραγίδας  ταχυδρομείου μετά την ημερομηνία αυτή δε θα λαμβάνονται υπόψη.

Σημειώνεται ότι οι αιτήσεις καθώς και σχετικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες στις ακόλουθες ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

Πηγή: Europa.eu

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending