ΕΤΕΚ: Διαγωνισμός βίντεο για φοιτητές και νέους απόφοιτους Αρχιτεκτονικών Σχολών

Με αφορμή την έκδοση των «Κανονισμών Διεξαγωγής Αρχιτεκτονικών Διαγωνισμών ΕΤΕΚ», και την επικείμενη εκδήλωση παρουσίασής τους, το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου προκηρύσσει Διαγωνισμό video με θέμα «Αρχιτεκτονικοί Διαγωνισμοί: Από τον σχεδιασμό στην υλοποίηση».

Σκοπός του Διαγωνισμού είναι η υποβολή προτάσεων που να προβάλουν υλοποιημένα έργα αρχιτεκτονικών διαγωνισμών στην Κύπρο, αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά και την αξία του θεσμού του αρχιτεκτονικού διαγωνισμού, μέσα από διαφορετικές οπτικές και προσεγγίσεις.

Οι συμμετοχές στο Διαγωνισμό θα βραβευθούν και θα προβληθούν στα πλαίσια της εκδήλωσης παρουσίασης των «Κανονισμών Διεξαγωγής Αρχιτεκτονικών Διαγωνισμών ΕΤΕΚ» που θα λάβει χώρα το Μάϊο του 2014 στο Εκπαιδευτικό και Πολιτιστικό Κέντρο ΕΤΕΚ (Θησέως 9-11) στην Παλιά Λευκωσία.

Ο Διαγωνισμός απευθύνεται σε φοιτητές αρχιτεκτονικών σχολών της Κύπρου ή του εξωτερικού, και σε νέους αποφοίτους αρχιτεκτονικών σχολών της Κύπρου ή του εξωτερικού, οι οποίοι έχουν αποφοιτήσει από το 2011 και μετά.

Θα απονεμηθούν 3 χρηματικά Βραβεία όπως πιο κάτω:

1ο Βραβείο €500
2ο Βραβείο €300
3ο Βραβείο €200

Οι προτάσεις των διαγωνιζομένων θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι και την Παρασκευή 28 Απριλίου 2014 ώρα 13.00, στα γραφεία του Επιμελητηρίου στην οδό Κέρβερου 8 στην εντός των τειχών Λευκωσία.

Όλες οι πληροφορίες στη σελίδα του ΕΤΕΚ.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
0FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending