fbpx

StudentLife.Awards – Επιβραβεύουμε τους Φοιτητές

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε τη νέα κοινωνική πρωτοβουλία StudentLife.Awards. Τα StudentLife.Awards θα αποτελέσουν ένα καινοτόμο πρόγραμμα επιβράβευσης φοιτητών το οποίο θα διοργανώνεται κάθε χρόνο και θα περιλαμβάνει σειρά από βραβεία με διαφορετικά κριτήρια αξιολόγησης.

 

Κάνουμε αρχή με τα StudentLife.Awards για Εξωπανεπιστημιακές Δραστηριότητες 

Το βασικό κριτήριο αξιολόγησης και επιλογής των νικητών για τα συγκεκριμένα βραβεία θα αποτελούν οι εξωπανεπιστημιακές δραστηριότητες. Με τον όρο εξωπανεπιστημιακές δραστηριότητες εννοούμε δραστηριότητες όπως η συμμετοχή σε φοιτητικούς ομίλους, σε διαγωνισμούς, σε πρακτική άσκηση, σε κοινωνικές και περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες και γενικότερα σε δραστηριότητες που εμπλουτίζουν τη καθημερινότητά των φοιτητών.

 

Βραβεία

Οι φοιτητές θα επιβραβευτούν με χρηματικά βραβεία τα οποία θα προέρχονται από την πρωτοβουλία εκτύπωσης φανελών αποφοίτησης. Το ποσό και ο αριθμός των βραβείων θα καθοριστούν τέλος Μαΐου όπου και θα ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

 

Δικαίωμα Συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής στα StudentLife.Awards  έχουν όλοι οι προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές που σπουδάζουν σε Κυπριακά Πανεπιστήμια και Κολλέγια.

 

Αξιολόγηση

Η αξιολόγηση και επιλογή των νικητών θα γίνεται 100% από τη πανεπιστημιακή κοινότητα. Φοιτητές και καθηγητές θα έχουν την ευκαιρία να ψηφίσουν και να κρίνουν τους νικητές.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα βραβεία, τις δηλώσεις συμμετοχής αλλά και τη ψηφοφορία, θα ανακοινωθούν τέλος Μαΐου με την ολοκλήρωση της πρωτοβουλίας εκτύπωσης φανελών αποφοίτησης.

 

Γιατί Εξωπανεπιστημιακές Δραστηριότητες 

Οι εξωπανεπιστημιακές δραστηριότητες των φοιτητών είναι πολύ σημαντικές για πολλούς λόγους αλλά εμείς επιλέγουμε να τονίσουμε 2 από αυτούς. Αρχικά, η ενασχόληση με εξωπανεπιστημιακές δραστηριότητες δίνει την ευκαιρία στους φοιτητές να ανακαλύψουν τα χαρίσματά τους, να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους και να δικτυωθούν. Δεύτερον, σε μια εποχή όπου η πλειοψηφία των φοιτητών αποκτά εκτός από προπτυχιακό και μεταπτυχιακό, οι εξωπανεπιστημιακές δραστηριότητες αποτελούν σημαντικότατο κριτήριο αξιολόγησης υποψηφίων για μια θέση εργασίας. Έτσι σε μια προσπάθεια να τονίσουμε τη σημαντικότητά τους διοργανώνουμε τα StudentLife.Awards για εξωπανεπιστημιακές δραστηριότητες.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending