fbpx

UCLAN: MBA Live Project – StudentLife

Μετά από 2 μήνες εντατικής δουλειάς ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα ‘MBA Live Project’ του Πανεπιστημίου UCLAN. Στα πλαίσια του συγκεκριμένου προγράμματος, έξι εταιρείες ετοίμασαν projects πάνω στα οποία εργάστηκαν οι φοιτητές του MBA.

Το StudentLife είχε τη τιμή  να είναι μια από τις 6 εταιρείες που συμμετείχαν στο Live Project. Το project που ετοίμασε η ομάδα του StudentLife για τους φοιτητές αφορούσε τη νέα υπηρεσία Flattii. Το Flattii θα αποτελέσει ένα εύχρηστο εργαλείο που θα διευκολύνει τους φοιτητές στην εξεύρεση διαμερίσματος.

Μετά από 2 μήνες εντατικής δουλειάς, την Πέμπτη 3 Απριλίου η ομάδα MBA  που ανέλαβε το Flattii, παρουσίασε τα κυριότερα ευρήματα της έρευνάς της και παράλληλα παρέδωσε στην ομάδα του StudentLife ένα εξαιρετικό report. Οι προτάσεις των φοιτητών έχουν ήδη ληφθεί υπόψη και αρκετές από αυτές θα συμπεριληφθούν στην υπηρεσία Flattii η οποία αναμένεται να λειτουργήσει τον ερχόμενο Μάιο.

Η ομάδα του StudentLife εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες τόσο προς το Πανεπιστήμιο UCLAN για την πρόσκληση συμμετοχής στο Live Project, όσο και προς τους φοιτητές για την εξαιρετική δουλειά που έχουν παράξει.

Η ομάδα MBA που εργάστηκε στο Flattii: Αγγέλα Κωνσταντίνου, Αντιγόνη Βασιλείου, Χρίστος Σιάτης, Jerremaiah Olushola Ajagun

IMG_0129

 

Οι υπόλοιπες ομάδες: RGB Design & Publications, UVIA, MAS Tremetousiotis, Hadjigiorkis Mills, Lush

IMG_0127 IMG_0125 IMG_0123   IMG_0124IMG_0126

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending