fbpx

Από το ποιος στο που!!!!!

ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΠΟΥ!!!!!

Ο neo είναι μια τράπεζα η οποία ήρθε στην Κύπρο με ένα πρωτοποριακό τρόπο να βάλει ένα καινούργιο νόμισμα το bit στη  ζωή όλων το κύπριων για να τους σώσει από την παγκόσμια οικονομική κρίση. Αρχικά η εταιρεία ήρθε στην Κύπρο από ένα νέο άγγλο επιχειρηματία ο οποίος ήρθε για να επενδύσει στην Κύπρο. Την εταιρεία του νεαρού άγγλου υποστήριξαν και άλλες τράπεζες στην Κύπρο.

Αρχικά η εταιρία ξεκίνησε να κάνει διαφημίσεις με ιστορίες από διάσημους έλληνες ηθοποιούς οι οποίοι ανακοίνωναν στο κόσμο πώς ο neo μας έσωσε και πως ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Μετά που η εταιρεία τράβηξε την προσοχή του κόσμου  ο οποίος δεν γνώριζε για το τι έβλεπε και άκουγε συνεχώς έβγαιναν οι ίδιοι ηθοποιοί και έλεγαν «εγώ είμαι ο neo» χωρίς να υπάρχει καμιά ενημέρωση. Όταν ενημερώθηκε ο κόσμος για την εταιρεία και ξεκίνησαν να δοκιμάζουν όλοι τα bit coins και να επενδύουν με στόχο έναν καλύτερο νόμισμα από το ευρώ ο  εφευρέτης της εταιρεία αυτής στην Κύπρο εξαφανίζεται μαζί με όλα τα οικονομικά από όσους πρόλαβαν να αγοράσουν bit coins με δικαιολογία την εξεύρεση νέων επενδυτών και κονδυλίων. Επίσης πριν από την φυγή του από το Νησί μας ενημέρωσε μέλη του προσωπικού της εταιρείας πως υπάρχουν αρκετά θέματα που εκκρεμούν όσον αφορά στην εταιρεία στην Κύπρο.

Αυτά έγιναν με το διάσημο neo τον οποίον ενέκριναν να εισχωρήσει   στο νησί μας όλοι οι βουλευτές μας χωρίς να ψάξουν καλά τα σχέδια και της προοπτικές της εταιρεία με αποτέλεσμα να βρίσκονται σε αναστάτωση παρά πολλοί άνθρωποι οι οποίοι εργαστήκαν για αυτήν την εταιρεία.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending