fbpx

8 tips για το πρώτο ραντεβού

Οι συμβουλές που ακουλουθούν, έχουν ένα και μόνο σκοπό. Να υπάρξει και δεύτερο ραντεβού. Απευθύνομαι και στα δυο φύλα, γι’αυτό δώστε προσοχή.

1. Πρώτα πρώτα, κοπέλες: μην αργήσετε! Είπατε στις 8, να είστε έτοιμες στην ώρα σας! Δικαιούστε να τον κάνετε να περιμένει 5 με 10 λεπτά το πολύ, μόνο! 

 

2. Αγόρια μην “λουθείτε” τις κολώνιες και κοπέλες μην βαφτείτε υπερβολικά. 

 

3. Αν το ραντεβού είναι σε εστιατόριο ή κάπου για φαγητό τελοσπάντων, και αυτό πάει στις κοπέλες και πάλι: μην παραγγείλετε κάτι που λερώνει, αλλά όχι σαλάτα προς Θεού! Πάρτε κάτι που σας αρέσει, κάτι που θα σας χορτάσει, αλλιώς σας βλέπω να γυρνάτε στο σπίτι και να τρώτε ότι έχει το ψυγείο.

 

4. Γενικά, ιδανικό θα ήταν να συμπεριφέρεστε με ευγένεια και να έχετε τρόπους. Θα σας θυμούνται για πολύ καιρό οι κοπέλες αν π.χ. ανοίξετε την πόρτα του αυτοκινήτου ή πάρετε 1 λουλούδι στο ραντεβού για να το χαρίσετε. 

 

5. Προσοχή! Δεν μιλάμε συνέχεια για τον εαυτό μας ή (μεγάλο σφάλμα) για τον/την πρώην μας! Γενικά προσπαθούμε να ακούμε περισσότερο και να μιλάμε λιγότερο. 

 

6. Κανονικά δεν πρέπει να το πούμε, αλλά καμιά φορά πρέπει να το θυμίζουμε. Μην πιείτε πολλά, κανείς δεν είναι ωραίος μεθυσμένος. 

 

7. Όσον αφορά τον λογαριαμό τώρα, εννοείται ότι σαν τζέντλεμαν θα πληρώσετε αγόρια. Αλλά από ευγένεια και μόνο, οφείλετε κοπέλες έστω να κάνετε την κίνηση ότι ψάχνετε το πορτοφόλι. 

 

8. Έφτασε η ώρα της καληνύχτας και αναπόφευκτα του φιλιού. Αν φυσικά το ραντεβού πήγε καλά. Επιχειρήστε το πρώτοι εσείς αγόρια και μην φοβάστε, αυτοπεποίθηση θέλει. Προσωπικά, ένα φιλί για πρώτο ραντεβού είναι αρκετό, αλλά ο καθένας όπως νομίζει και όπως έρθουν οι περιστάσεις. 

 

Όπως και να’χει, ότι κι αν γίνει, να θυμάστε να είστε ο εαυτός σας και σε όποιον/όποιαν αρέσουμε! Καλή επιτυχία να ευχηθώ!  😉

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending