fbpx

Open Coffee 23/04: The Startup Movement is Growing

Στις 23 Απριλίου στο Melina Merkouri Hall, Πύλη Αμμοχώστου στις 18:00 η startup επιχειρηματικότητα και η τεχνολογική κοινότητα της Κύπρου συναντώνται, δικτυώνονται και καλωσορίζουν στη σκηνή το Pioneers Festival, το Lean Startup Machine και κυπριακά Startups! 

Win-Win:
Είναι επιτακτική ανάγκη και win-win για όλους μας να έρθει κόσμος και να καταλάβει τι κάνετε και να εμπνευστεί και να ακούσει τους ομιλητές του εξωτερικού που δύσκολα θα ξαναβρούμε ευκαιρία να τους έχουμε κοντά μας. Σας προτείνουμε να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και να έρθετε να γνωρίσετε τους δύο ομιλητές από το εξωτερικό και να αναπτύξετε σχέσεις με το δίκτυό τους αλλά και να ακούσετε την εγχώρια κοινότητα που προσπαθεί να αλλάξει τα πράγματα. Εξάλλου είναι δωρεάν!

Theme:
The Startup Movement is GROWING!
O ιός της startup επιχειρηματικότητας που μεταδώσαμε πριν 2 χρόνια από το Open Coffee Cyprus έχει αρχίσει επιτέλους να καταστρέφει τα κυκλώματα της κυπριακής στασιμότητας.
Το startup κίνημα της Κύπρου μεγαλώνει:
Διεθνείς θεσμοί αναζητούν παρουσία στην Κύπρο.
Κορυφαίες εταιρείες ανοίγουν τις πόρτες τους στους Κύπριους developers.

Ομιλητές: 
Andreas Tschas – Ο Andreas Tschas Co-founder του Pioneers Festival έρχεται στη σκηνή του Open Coffee Cyprus! To Pioneers Festival γίνεται κάθε χρόνο στο Παλάτι της Βιέννης με περισσότερες από 2.500 συμμετοχές και είναι από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη. Εκεί κάθε νέος επιχειρηματίας φεύγει με πολύτιμη γνώση, εμπειρίες, μυστικά, επαφές με επενδυτές, κάνοντας το επόμενο βήμα για την startup του.

Desi Saran – O Eric Ries μετέτρεψε το παγκόσμιο best seller του The Lean Startup σε ένα παγκόσμιο κίνημα νέων καινοτόμων επιχειρηματιών με σκοπό να αλλάξουν τον τρόπο που χτίζονται οι επιχειρήσεις και τα προϊόντα. Ο Desi Saran από την Core ομάδα του Lean Startup Machine εγκαινιάζει την πρώτη εφαρμογή του LSM στην Κύπρο στο Open Coffee Cyprus.

CY Startup Movement – Funifi, TeachnGo, Socialicious, Ubinec, Tellalis, DIYful, Social Airways: Κυπριακές startups που ταξίδεψαν στο εξωτερικό επιστρέφουν με τις αποσκευές τους γεμάτες εμπειρίες και πολύτιμα προτάσεις για το πώς μπορεί το Startup Movement να μεγαλώσει!

Event link: https://www.facebook.com/events/615692468524433/

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending