fbpx

Κακούργα Εξεταστική

Με το τσουρέκι στο στόμα μας βρήκε αυτή η εξεταστική. Δεν προλάβαμε καλά καλά  να κοκκινίσουμε τα αυγά μας και τώρα πρέπει να ξεκινήσουμε διάβασμα για τις τελικές. Με τον υδράργυρο να ανεβαίνει, το καλοκαίρι ένα βήμα παραπέρα και εμείς να πρέπει να μάθουμε φυσικοχημείες άλγεβρες, γραμματικές  που λέει και η Βίσση.

Σημειώσεις, καφές, πένες, πένες, και αμέτρητες κόλλες. Όλα έτοιμα για να ξεκινήσουμε το διάβασμα. Μα έλα που δεν ξεκινά. Μπορούμε να βρούμε χίλια άλλα πράγματα με τα οποία να ασχοληθούμε.

1. Αρχικά θα υπολογίζεις και επανα-υπολογίζεις πόσα θα πρέπει να γράψεις για να περάσεις το μάθημα έστω και με ένα 5-νταράκι. Νομίζω το πέντε θα γίνει ο τυχερός μου αριθμός.

eksetastiki1

 

2. Τελειώνεις τους υπολογισμούς και τσουπ σου πέφτει η πένα. Σκύβεις να την πιάσεις και συνειδητοποιείς  ότι ναι πρέπει να σκουπίσεις.

eksetastiki2

 

3. Τελειώνει το σκούπισμα και κάθεσαι πάλι πίσω για διάβασμα. Λες αφού θα διαβάσω που θα διαβάσω δεν στέλνω ένα  snap chat ότι διαβάζω.

eksetastiki3

 

4. Επειδή προφανώς και οι φίλοι σου διάβαζαν σαν και εσένα  (καθάρισμα, facebook) μόλις λάβουν το snap chat σου ,σε παίρνουν να πάτε για καφέ. Άλλο που δεν  ήθελες ,αφήνεις τα βιβλία και πας.

Friends in a bar

 

5. Επιστρέφεις από  το καφέ κουρασμένη, ήσουν η ψυχής της παρέας δεν φταις εσύ κουράστηκες. Έτσι δεν ανοίγεις βιβλίο για λίγα λεπτά νιώθεις τύψεις για αυτή σου την πράξη, στο επόμενο λεπτό το ξεχνάς και λες θα διαβάσω αύριο.

eksetastiki5

Μια από τα ίδια η επόμενη μέρα και η μεθεπόμενη και πάει, άλλα εσύ δεν διαβάζεις. Νομίζω κυριευόμαστε από την νόσο του εαρινού εξαμήνου αυτό φταίει και δεν συγκεντρωνόμαστε να διαβάσουμε. Κάπου  διάβασα για αυτή. Από τις πιο συνήθεις νόσους των φοιτητών. Παρατηρείται θόλωση όρασης, δυσανεξία στο διάβασμα, αποχαύνωση/λήθαργος, αϋπνίες, κάψιμο στο pc κ.α.. Μπορεί να οδηγήσει σε υπερκαφεΐνωση και αποτυχία στις εξετάσεις. Πετρογενετικοί παράγοντες: Καλοκαίρι, προγραμματισμός και ονειροπόληση διακοπών.

eksetastiki6

 

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending