fbpx

Οδηγός επιβίωσης στην κουζίνα για φοιτητές

Είστε φοιτητές και αντιμετωπίζετε καθημερινώς το ίδιο πρόβλημα με το τι θα φάτε σήμερα; Γρήγορα και οικονομικά έχουμε την λύση για εσάς! Με πολύ λίγα χρήματα μπορείτε να μαγειρέψετε σε λίγο χρονικό διάστημα υγιεινά και λαχταριστά πιάτα, αρκεί φυσικά να μην λείπουν από την κουζίνα σας τα απαραίτητα υλικά. Είναι ευρέως γνωστό ότι τα μακαρόνια σε όλες τους τιςμορφές είναι το φαγητό του φοιτητή. Υποστηρίζουμε αυτή την δήλωση και ερχόμαστε να σας το αποδείξουμε.

images (3)jk

Τα βασικά υλικά που χρειάζεστε είναι ελαιόλαδο, κρεμμύδι, σκόρδο, μπαχαρικά και χορταρικά-λαχανικά της προτίμησης του καθενός (μαϊντανό, βασιλικό, ντομάτα, αλάτι, πιπέρι, πιπεριές κ.α.) και μακαρόνια. Τα μακαρόνια θέλουν 8-10 λεπτά για να είναι έτοιμα, έτσι εκείνο το διάστημα που μεσολαβεί για να ψηθούν δεν χάνετε τον χρόνο σας και ετοιμάζετε μια νόστιμη σάλτσα. Υπάρχουν πολλά είδη σαλτσών που μπορείτε να φτιάξετε και να δημιουργήσετε μόνοι σας, όπως:

 

  • Σάλτσα ντομάτας με βασιλικό, σκόρδο, σιταροπούλα και μπέικον
  • Σάλτσα ντομάτας με κρεμμύδι, σκόρδο, τυρί και χάμ
  • Σάλτσα με φρέσκα κρέμα, κρεμμύδι, μπέικον και χαλούμι

imageshdh

Υπάρχουν πάρα πολλές ιδέες για να φτιάξετε μια γρήγορη σάλτσα, και τα μακαρόνια σας είναι έτοιμα! Αν τα βάλετε και όλα μαζί στο τηγάνι θα καταλάβετε τι εννοώ όταν μιλάω για νοστιμιά. Επίσης, μπορείτε να τα συνοδέψετε με κρέας, και με ότι άλλο τραβάει η όρεξη σας. Όσοι πιστεύουν πως δεν ήταν μακαρονάδες, τώρα είναι. Απλά και οικονομικά!

Λοιπόν; Τι θα μαγειρέψετε σήμερα;

                                                  

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending