fbpx

10 τρόποι να δείχνεις εντυπωσιακός/ή, χωρίς να ξοδέψεις δεκάρα!

Παρά το γεγονός πως όλοι είμαστε τέλειοι εκ φύσεως σαν άνθρωποι –με τον ένα ή τον άλλο τρόπο– επίσης είμαστε “ευλογημένοι” με την ιδιότητα της κριτικής – να κρίνουμε αγνώστους, τους φίλους μας και τους εαυτούς μας. Ο τρόπος που βλέπουμε είναι ο πιο επικριτικός απ’ όλους. Γι’ αυτό το λόγο, ολόκληρες εταιρείες έχουν δημιουργηθεί γύρω από τον κόσμο της “κριτικής”, ώστε να σε κάνουν να φαίνεσαι πιο όμορφος, με την αγορά προϊόντων ομορφιάς (πανάκριβων πολλές φορές) μόνο και μόνο για να αρέσεις. Αντί αυτών

 

1. Να έχεις αυτοπεποίθηση

Τίποτα δεν είναι πιο ελκυστικό σε άντρες και γυναίκες από την αυτοπεποίθηση. Πρόσεξε, όχι υπεροψία, ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ. Κάποιες φορές είναι πιο εύκολο να το λες παρά να το κάνεις, ειδικά αν δεν είναι το ατού σου. Προσπάθησε όμως!

 

2. Να κοιμάσαι περισσότερο

Κανένας δεν δείχνει στα καλύτερά του αν είναι κουρασμένος και νυσταμένος. Ειδικά ένας 8ωρος ύπνος κάθε νύχτα θα κάνει τις σακούλες κάτω από τα μάτια σου να εξαφανιστούν. Άσε που θα σου φτιάξει και τη διάθεση.

 

3. Χαμογέλα

Με βάση το προηγούμενο, χαμόγελο = άμεση ελκυστικότητα. Όχι μόνο σε κάνει να φαίνεσαι πιο ωραίος, αλλά να νιώθεις και πιο όμορφα, που είναι καλύτερο κι από την εμφάνιση. Έρευνες έδειξαν ότι το χαμόγελο είναι πιο ελκυστικό από το make up. Μάντεψε και ποιο από τα 2 είναι πιο οικονομικό;!

 

4. Μη δίνεις τόση σημασία στις τάσεις της μόδας

 

Οι τάσεις έρχονται και φεύγουν. Αν έχεις το δικό σου μοναδικό στυλ που ξέρεις ότι δουλεύει, τότε δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα. Απλά φόρεσε κάτι που σε κάνει πάντα ελκυστικό. Αν θέλεις να ανανεωθείς, ψάξε παλιά σου ρούχα και προσάρμοσέ τα αναλόγως. Θα πάθεις έκπληξη από τι μπορεί να συνδυαστεί από αυτά.

 

5. Πόνταρε στο καλύτερο χαρακτηριστικό σου

Ο καθένας έχει μέρη του σώματος/προσώπου που δεν είναι τόσο περήφανος γι’ αυτά. Αλλά επίσης, όλοι έχουν τουλάχιστον ένα χαρακτηριστικό που δουλεύει αποτελεσματικά γι’ αυτούς. Μάτια, χείλη, μύτη.. Ότι κι αν είναι, σίγουρα σε κάνει όμορφο.

 

6. Πιες πολύ νερό

Προφανώς, το να πίνεις νερό είναι συνήθεια ζωτικής σημασίας. Αλλά βοηθά επίσης:

  • στο δέρμα σου ώστε να δείχνει λαμπερό,
  • στον έλεγχο για την πρόληψη έξτρα θερμίδων και
  • στην αποβολή τοξινών.

5 ποτήρια νερού την ημέρα είναι το ελάχιστο που απαιτείται.

 

7.  Κάνε και λίγη γυμναστική

Χωρίς κόστος, μπορείς να κάνεις τόσες διαφορετικές ασκήσεις: τρέξιμο, κοιλιακούς, κάμψεις, ή ακόμη και το δικό σου σετ από βάρη. Οποιοδήποτε είδος γυμναστικής μετρά και θα προσέξεις διαφορά από την πρώτη σου κιόλας απόπειρα. Είναι σίγουρα δύσκολο, αλλά θα νιώθεις υπέροχα αργότερα.

 

8. Στάση σώματος

Ο τρόπος που περπατάς και στέκεσαι κάνει εμφανή διαφορά στην εμφάνισή σου. Με το να καμπουριάζεις και να έχεις κατεβασμένους ώμους, ακούγεται τόσο ελκυστικό όσο φαίνεται.. Σήκωσε το ανάστημά σου, με ίσια πλάτη, διατηρώντας ταυτόχρονα μια χαλαρή στάση. Ήδη έχεις κερδίσει τη μισή μάχη!

 

9. Λίγο όριο στο μακιγιάζ δεν βλάπτει

Για τις γυναίκες, μια έρευνα πρόσφατα έδειξε πως τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες, θεωρούν ότι το λιγότερο μακιγιάζ είναι πιο ελκυστικό. Τα αποτελέσματα είναι αρκετά ενδιαφέροντα και δείχνουν πόση τρέλα επικρατεί γύρω από την εξωτερική εμφάνιση. Ο χρυσός κανόνας είναι “less is more“.

 

10.  Καθαρισμός προσώπου με ατμό

Χωρίς να πας σε κάποια αισθητικό, μπορείς να ανοίξει τους πόρους σου και να δώσεις στο δέρμα σου μια καθαρή πνοή. Είναι πολύ εύκολο και το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια κούπα με ζεστό νερό και μια πετσέτα. Βάλε την πετσέτα πάνω στο κεφάλι σου, το πρόσωπο πάνω από το νερό και άσε τον ατμό να κάνει τα υπόλοιπα. Είναι σαν μια φθηνή-μίνι σάουνα σπίτι σου!

 

Πηγή: studentbeans.com

 Αν εξακολουθείς να έχεις ασφάλεια, διάβασε: Τα 3 είδη ανασφάλειας: Πώς αντιμετωπίζονται;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending