fbpx

Η Κύπρος ΔΕΝ είναι η μόνη επιλογή για εργοδότηση!

Ρώτησαν ένα παππού, “Τώρα που φτάνεις στη δύση της ζωής σου μετανιώνεις για κάτι;” Και αυτός τους απάντησε, “Ναι, μετανιώνω που δεν έχω κάνει περισσότερα λάθη”.  Μη φοβάστε να κάνετε λάθη αρκεί να σέβεστε τους εαυτούς σας και τους συνανθρώπους  σας.

 

Δεν είναι ανάγκη να ακολουθήσετε την πεπατημένη.

regret

Δουλειά στο δημόσιο ή στην τράπεζα, καμιά δεύτερη δουλίτσα, βόλεμα και καλοπέραση.  Η ζωή είναι πολύ σύντομη και γλυκιά τόσο για κακίες όσο και για βολέματα και απραξία.  Γίνετε καλοί παίκτες, δουλέψτε σκληρά, αφοσιωθείτε και αγαπήστε αυτό που κάνετε και θα ανταμειφθείτε. Ακόμη και λάθη να κάνετε, θα μάθετε.  Στη διοίκηση λέμε ότι πολλές φορές μαθαίνουμε από αυτό που πάει λάθος, παρά από αυτό που πάει σωστά.

 

Πιστέψτε στον εαυτό σας.

euFlag

Αν πρέπει για κάποια χρόνια να δουλέψετε στην  Ευρωπαϊκή Ένωση, διότι χρειάζονται παραπάνω άτομα του τομέα σας, κάντε το.  Άλλωστε αυτό ήταν και ένας πυλώνας στον οποίο στηρίχθηκε η Ευρωπαϊκή Ένωση, ελεύθερη διακίνηση ανθρώπινου και εξειδικευμένου δυναμικού.

 

Φέρτε γνώση αλλά και πείρα στην Κύπρο. 

Φέρτε νέες ιδέες και μην φοβηθείτε να τις εφαρμόσετε.  Απλώς ότι είναι να κάνετε κάντε το μεθοδικά, οργανωμένα και πιστέψετε σε αυτό. Όχι στα τυφλά, όχι χωρίς μελέτη, αυτό δεν είναι λάθος είναι προχειρότητα και αυτοκτονία.

Αν επιμένετε, αν οι ιδέες σας είναι πρωτότυπες, αν εργαστείτε σκληρά και ορίσετε τους κανόνες και τους ακολουθείτε, θα πετύχετε.

577610_526460667405992_815931614_n

Μην κλείνετε ποτέ τον υπόλοιπο κόσμο έξω.  Η Κύπρος είναι πάρα πολύ μικρή για να τη θεωρείτε σαν τη μόνη αγορά σας και το κέντρο του κόσμου.  Σαν βάση σας  να τη θεωρείτε, διότι έχει εξαιρετική υποδομή.  Με αυτό τον τρόπο θα βοηθήσουμε και την Κύπρο σιγά σιγά να ανακτήσει τη χαμένη αξιοπιστία της.  Αρκετά ώριμοι πια από τα τόσα λάθη του παρελθόντος, πρέπει να χτίζουμε αργά και σταθερά και όχι στην άμμο ούτε πάνω σε αρπακτές.

 

Όλα τα πιο πάνω στηρίζονται πάνω σε ένα τεράστιο πυλώνα που ονομάζεται αρχές και επαγγελματική ηθική.

Ethics-image

Όταν είσαι καλός, έντιμος, έξυπνος, αποφασιστικός,ηθικός στο τέλος θα ανταμειφθείς.  Οι νόμοι του σύμπαντος, η θεία δικαιοσύνη θα λειτουργήσουν θετικά.

 

Μας έχουν κάνει να πιστέψουμε ότι ανταμείβεται η απατεωνιά, η ψευτιά, και το θράσος. 

2039169

Και ότι όλοι οι καλοί και ηθικοί απλώς είναι γραφικοί και ηλίθιοι.  Καιρός να διαψεύσει αυτό το μύθο η νέα γενιά, το μέλλον αυτού του τόπου.

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending