fbpx

Σώσε τον εαυτό σου από 1 ταξίδι στη Κόλαση – 5 κλειδιά για να βρεις τον καλύτερο ταξιδιωτικό σύντροφο

Για κάποιους από εμάς, το να ταξιδέψουμε μόνοι μας, απλά δεν είναι επιλογή!  Το να έχεις καλή παρέα με την οποία μπορείς να ταξιδέψεις μαζί της, είναι απλά υπέροχο!  Εκτός αυτού, όταν χάνεσαι κατά τη διάρκεια των διακοπών σου, καθώς είσαι με κάποιον άλλο (ασχέτως αν δεν έχει κανείς σας ιδέα που βρίσκεστε) στη χειρότερη περίπτωση να σας πιάσει νευρικό γέλιο.  Παρόλα αυτά όμως, αυτό μπορεί να συμβεί μόνο με τον κατάλληλο για εσένα ταξιδιωτικό σύντροφο! Για το λόγο αυτό, πριν μπεις στη διαδικασία να ταξιδέψεις με κάποιον/α που δεν θα κάνει το ταξίδι σας μαζί τίποτα λιγότερο από εφιάλτη, λάβε υπόψη σου τις πιο κάτω συμβουλές!

Θέσε ξεκάθαρα τις προσδοκίες σου

Travel-Options-for-the-Broke-College-Student

Οι διαφορές ανάμεσα σε ένα οικονομικό ταξίδι και ένα ταξίδι πολυτελείας είναι όχι μόνο πολλές αλλά και τεράστιες!  Πριν κανονίσετε οτιδήποτε, πρέπει και οι δύο να συμφωνήσετε στο είδος του ταξιδιού που θέλετε να πραγματοποιήσετε! Μήπως οι διακοπές που θα επιλέξετε θα είναι περιπετειώδης;  Ή μήπως θα είναι ένα χαλαρωτικό ταξίδι σε ένα παραθαλάσσιο προορισμό;  Αν ο ένας από εσάς θέλει να ανεβοκατεβαίνει διάφορα λεωφορεία για να ανακαλύψει διάφορες πόλεις και ο άλλος προτιμά να κάθεται μπροστά στη θάλασσα κάτω από μια ομπρέλα πίνοντας σαγκριά, τότε σίγουρα πρέπει να ξανασκεφτείτε το αν θα ταξιδέψετε μαζί ή όχι!

Συμφωνήστε από πριν στα λεφτά που θα ξοδέψετε

13564608-england-france-germany-ireland-signpost-shows-europe-travel-tourism-and-destinations Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να γράψετε κάτω πόσα θα ξοδεύεται κάθε μέρα, απλά πρέπει να είσαστε σίγουροι, πως έχετε κατανοήσει  πόσα είναι διατεθειμένος να ξοδέψει ο άλλος! Αν ένας από εσάς θέλει να μείνετε σε hostels ενώ ο άλλος δεν αντέχει καν τη σκέψη του να μοιράζεται με άλλους το μπάνιο του, τότε το πιο πιθανόν είναι ότι οι διακοπές σας μαζί δεν θα είναι ιδανικές για κανένα από τους δύο σας.

Να είσαι ανοιχτόμυαλος

images (1)

Ιδιαίτερα αν προορισμός που θα επισκεφτείτε έχει μια εντελώς διαφορετική κουλτούρα από τη δική μας! Δοκίμασε διάφορα φαγητά, και προσπάθησε να επικοινωνήσει με τους ντόπιους ανεξαρτήτως της διαφορετικής γλώσσας!  Χρειάζεσαι κάποιον με τον οποίον θα μπορείτε να γελάτε μαζί για τα “παράξενα” που θα εντοπίζεται στον ταξιδιωτικό σας προορισμό και όχι κάποιον που θα σου υπενθυμίζει κάθε λεπτό που περνά ότι τα πράγματα είναι καλύτερα σπίτι σας (π.χ. Σαν την Κύπρο εν έχει)!

Ειλικρίνεια και συμβιβασμοί

2013-04-27-2013LauraManskeSecretsTravelProsHuffPost1ac

Φυσικά και δύο άνθρωποι δεν είναι ποτέ ακριβώς ίδιοι!  Σίγουρα εσύ και αυτός που θα ταξιδέψετε μαζί έχετε αρκετές διαφορές στις προτιμήσεις σας!  Αυτό που έχει σημασία όμως, είναι να μπορείτε να μπορείτε να συμβιβάζεστε μεταξύ σας κάνοντας υποχωρήσεις και οι δύο σας!

Στη τελική, όσο πιο ανοιχτόμυαλοι και ειλικρινείς είσαστε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας, τόσο καλύτερη θα είναι η εμπειρία σας!  

Αν έχεις γλυτώσει από αυτή την “Κόλαση, δες επίσης: Νεύρα το καλοκαίρι; Όλα όσα μας εκνευρίζουν λίγο-πολύ όλους!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending