fbpx

CUT: Τελετή Βράβευσης τελειόφοιτων πρωτευσάντων προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών της Σχολής Επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης

Φθάνοντας στo τέλος μια ακόμη πετυχημένης ακαδημαϊκής χρονιάς, η Σχολή Επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου πραγματοποίησε, τελετή απονομής βραβείων των πρωτευσάντων τελειοφοίτων προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών του Τμήματος Επικοινωνίας & Σπουδών Διαδικτύου.

Τις απονομές των πρωτευσάντων τελειοφοίτων προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών έκαναν ο Κοσμήτορας της Σχολής Επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης, Καθηγητής Γιώργός Ζώτος, ο Πρόεδρος του Τμήματος Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου Αναπληρωτής Καθηγητής Στέλιος Στυλιανού και ο οι συντονίστριες των Μεταπτυχιακών προγραμμάτων της Σχολής, Επίκουρες Καθηγήτριες Δρ. Ελένη Κύζα και Δρ. Βάια Δουδάκη.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο Κοσμήτορας της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών και Επικοινωνίας, Καθηγητής Γιώργος Ζώτος ο οποίος αφού συνεχάρη τους φετινούς απόφοιτους, εξήρε στο έργο που επιτελεί η Σχολή Επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου στο χώρο της Ανώτατης εκπαίδευσης.

026

Από πλευράς των τελειόφοιτων προπτυχιακών φοιτητών πήρε τον λόγο η πρωτεύσαντα φοιτήτρια με ψηλότερο γενικό βαθμό ανάμεσα στους τεταρτοετείς φοιτητές κ. Νικολέττα Γεωργίου η οποία αφού ευχαρίστησε το ακαδημαϊκό προσωπικό του Τμήματος ΕΣΔ, αλλά και τις υπηρεσίες του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου για την συνεργασία κατά την διάρκεια της φοίτησης τους, επεσήμανε ότι «αποτελεί για μας ιδιαίτερη τιμή που είμαστε οι φετινοί τελειόφοιτοι ενός διακεκριμένου και πολλά υποσχόμενου Τμήματος το οποίο μας μετάδωσε απεριόριστες γνώσεις αλλά και αξέχαστες εμπειρίες». Καταλήγοντας η κ. Γεωργίου τόνισε ότι «οι φετινοί πτυχιούχοι θα αποτελέσουν πρεσβευτές του Τμήματος ΕΣΔ αλλά και του ΤΕΠΑΚ στην μελλοντική τους πορεία».

Η τελετή αποφοίτησης κορυφώθηκε με τη βράβευση των καλύτερων τελειοφοίτων προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών του ακαδημαϊκού έτους 2013-2014 καθώς και με την απονομή του «βραβείου της CYTA στην Πληροφορική» το οποίο απονεμήθηκε από τον Υποτμηματάρχη στις υπηρεσίες πελατών της CYTA κ. Παντελή Πατριώτη στην πρωτεύσασα απόφοιτο του Τμήματος Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου της Σχολής Επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης του ΤΕΠΑΚ κα Νικολέττα Γεωργίου.

Την τελετή παρακολούθησαν οι φετινοί τελειόφοιτοι προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων «Ευρωπαϊκής Δημοσιογραφίας» και «Νέες Τεχνολογίες Μάθησης και Επικοινωνίας», ο πρώτος διδάκτορας του Τμήματος ΕΣΔ Δρ. Ζήνωνας Θεοδοσίου και τα μέλη του Διδακτικού και Επιστημονικού Προσωπικού του Τμήματος Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου του ΤΕΠΑΚ.

Αναλυτικά, τα βραβεία απονεμήθηκαν στους πιο κάτω τρεις πρωτεύσαντες τελειόφοιτους προπτυχιακούς φοιτητές:

040 038 014

Τμήμα Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου

κα. Νκολέττα Γεωργίου: Βραβείο ακαδημαϊκής επίδοσης (ψηλότερος γενικός βαθμός ανάμεσα στους τεταρτοετείς φοιτητές) του Τμήματος Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου
κ. Νικόλας Φινόπουλος: Βραβείο ακαδημαϊκής επίδοσης (δεύτερος ψηλότερος γενικός βαθμός ανάμεσα στους τεταρτοετείς φοιτητές) του Τμήματος Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου κ. Ιωάννης Δεσπότης: Βραβείο ακαδημαϊκής επίδοσης (τρίτος ψηλότερος γενικός βαθμός ανάμεσα στους τεταρτοετείς φοιτητές) του Τμήματος Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου
Eπίσης βραβεύθηκαν οι πρωτεύσαντες μεταπτυχιακοί φοιτητές των μεταπτυχιακών προγραμμάτων «Ευρωπαϊκή Δημοσιογραφία», και Νέες Τεχνολογίες Μάθησης και Επικοινωνίας»

Ευρωπαϊκή Δημοσιογραφία

κα Νεοφύτου Κωνσταντίνα: Βραβείο ακαδημαϊκής επίδοσης (υψηλότερος γενικός βαθμός ανάμεσα στους τελειόφοιτους του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Ευρωπαϊκής Δημοσιογραφίας

κ. Μιχαήλ Γιώργο: Βραβείο ακαδημαϊκής επίδοσης (δεύτερος υψηλότερος γενικός βαθμός ανάμεσα στους τελειόφοιτους του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Ευρωπαϊκής Δημοσιογραφίας)

Νέες Τεχνολογίες Μάθησης και Επικοινωνίας

κα Ηρακλέους Σωτηρούλλα: Βραβείο ακαδημαϊκής επίδοσης (υψηλότερος γενικός βαθμός ανάμεσα στους τελειόφοιτους του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Νέες Τεχνολογίες Μάθησης και Επικοινωνίας)

κ. Αδάμου Γιώργος: Βραβείο ακαδημαϊκής επίδοσης (δεύτερος υψηλότερος γενικός βαθμός ανάμεσα στους τελειόφοιτους του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Νέες Τεχνολογίες Μάθησης και Επικοινωνίας)

Βραβείο της CYTA στην Πληροφορική

κα. Νκολέττα Γεωργίου: Βραβείο ακαδημαϊκής επίδοσης (ψηλότερος γενικός βαθμός ανάμεσα στους τεταρτοετείς φοιτητές) του Τμήματος Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου.

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending