fbpx

“Η εμπειρία μου ως Spotlighter…”

Η πρώτη “φουρνιά” (ας το πούμε έτσι) από Spotlighters είναι γεγονός. Η συνάντηση μας έγινε τον Απρίλιο και είχαμε 2 μήνες μπροστά μας να δοκιμάσουμε τις ικανότητες μας. Δείτε πώς μας φάνηκε η εμπειρία:

 

  • SpotLighter κατ’ εμένα σημαίνει:

– Να θέλεις να μοιραστείς τις απόψεις σου με άλλα άτομα που είναι φοιτητές, συνομίληκοι, φίλοι, άγνωστοι (και η λίστα συνεχίζεται..)

– Να βοηθάς κυρίως φοιτητές, να ξεχαστούν, να γελάσουν, να ενημερωθούν, να προβληματιστούν, με ένα χαλαρό και ευχάριστο άρθρο σου.

– Να γνωρίζεις άλλους SpotLighters, να μοιράζεστε δημιουργικές ιδέες, να βγαίνετε έξω, να προτείνετε κάτι πρωτότυπο χωρίς φόβο, επειδή είστε στην ίδια ομάδα, με κοινά ενδιαφέροντα και ηλικίες.

Αυτά και άλλα πολλά ήταν όσα έμαθα και θα συνεχίσω να μαθαίνω από την εμπειρία μου ως SpotLighter στο StudentLife.  (Evie Economidou)

 

  • Μια πολύ ωραία εμπειρία που κανείς δεν πρέπει να χάσει! Η έκφραση των δικών σου απόψεων και των συμφοιτητών σου, καθώς και η δική σου έκφραση λόγου είναι ένα  υπέροχο συναίσθημα. Το να γράφω άρθρα στο Spotlight ήταν ότι πιο ωραίο και δημιουργικό έκανα αυτή την χρονιά! (Eleni Kyriakou)

 

  • Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα μπορούσα να επηρεάσω τοσο πολυ κόσμο μέσα απο το γράψιμο. Πάντα είχα τη λόξα της συγγραφής μέσα μου,αλλά ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχα την ευκαιρία να τη βγάλω προς τα έξω.Το Spotlight αποτελεί μοναδική ευκαιρια προς τους φοιτητές να δοκιμαστούν και να πειραματιστούν. Χαίρομαι που είμαι μέλος μιας τέτοιας ομάδας και ευελπιστώ μέσα απ’ολα αυτά που γράφουμε οι φοιτητές προς τους φοιτητές ο καθένας που θα τα διαβάσει να βρει ένα μέρος του εαυτού του μέσα σε αυτά. Στόχος μου είναι να γίνω η φωνή των φοιτητών, όλων των φοιτητών που δεν έχουν την ευκαιρία να εκφράσουν τα όσα σκέφτονται και βιώνουν. (Kyriaki Kyriakou)

 

  • Όταν είδα το post του Student Life για πρακτική άσκηση φοιτητών σαν Spotlighters , αναρωτήθηκα αν θα μπορούσα ποτέ να κάνω κάτι τέτοιο. Παραβλέποντας τον αρχικό μου δισταγμό αποφάσισα να δοκιμάσω και να κάνω αίτηση. Με το που με δέχτηκαν στην ομάδα τους ο Γιάννης και τα άλλα παιδιά, κατάλαβα ότι άρχιζε κάτι εξαιρετικό. Ανακάλυψα κάτι για μένα που μέχρι τότε δεν είχα συνηδειτοποιήσει εντελώς. Μπορούσα να γράψω άρθρα για θέματα που αφορούν τους φοιτητές, και το έκανα και αρκετά καλά νομίζω! Δεν θα μπορούσα να το ήξερα στα σίγουρα αν δεν έκανα αίτηση για να γίνω και εγώ μια Spotlighter. Μου δίνει κουράγιο και θέληση να συνεχίσω το να γράφω αυτά που νιώθω και να ξέρω ότι με καταλαβαίνουν και άλλοι! (Dafni Christodoulou)

 

  • Η εμπειρία μου σαν spotlighter, ήταν μοναδική. Με βοήθησε να συνεργαστώ με άτομα για να δημοσιευθεί κάτι καλό αλλά και μου έδωσε την ευχαρίστηση της δημοσίευσης δικού μου άρθρου. Μέσα από την συνάντηση μας, με τους υπόλοιπους spotlighters, όλες μας οι ιδέες ήταν δεκτές και έτσι εργαστήκαμε συλλογικά έχοντας ως κοινό μας στόχο την επιτυχία και την πρωτοπορία μέσα στο StudentLife. Εκτός του ότι έμαθα να χειρίζομαι μια ηλεκτρονική ιστοσελίδα, τώρα πλέον μπορώ να πω ότι ενίσχυσα την πείρα μου στον κλάδο της Δημοσιογραφίας. (Nikoletta Antoniou)

 

  • Το να είμαι μέλος της ομάδας των Spotlighters, ήταν μια απίστευτη εμπειρία για εμένα!  Εκτός από το ότι μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω απίθανα άτομα τα οποία αποτελούν την ομάδα των Spotilighters,  μέσω της εμπειρίας αυτής μπορούσα να αρθρογραφώ για οτιδήποτε ήθελα ανάλογα με το κατά πόσο εμπίπτουν στα ενδιαφέροντα μου!  Προτείνω σε όλους όσους αρέσει να γράφουν άρθρα και να μοιράζονται με τους άλλους ενδιαφέρον θέματα και απόψεις να μην χάσουν λεπτό και να επιδιώξουν να γίνουν και αυτοί μέλη των Spotlighters!  (Raphaela Orphanidou)    

 

Φωτογραφίες από τις συναντήσεις μας και μερικές selfies με τις φανέλες μας (όχιιι, εμείς δεν είμαστε ψώνια!!) 😛

 10438864_10203621612517849_1892007089_n

IMG_7774

IMG_7788

IMG_7792

10423544_10152858274299606_1483435750_n

DSCN3710

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending