fbpx

UCY: Νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα – Τμήμα Γαλλικών Σπουδών και Σύγχρονων Γλωσσών

Το Τμήμα Γαλλικών Σπουδών και Σύγχρονων Γλωσσών του Πανεπιστημίου Κύπρου, ανακοινώνει την έναρξη νέου προγράμματος επιπέδου Μάστερ στη Διδακτική της Γαλλικής ως Ξένης Γλώσσας που θα αρχίσει το Σεπτέμβριο του 2014.

Ως προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τις δέκα θέσεις που προσφέρονται έχει οριστεί η 18η Ιουλίου 2014.

Όπως σημείωσε η συντονίστρια των μεταπτυχιακών προγραμμάτων του Τμήματος, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια May Chehab «H ικανότητα χρήσης και κατανόησης ξένων γλωσσών αποτελεί αναμφίβολα προστιθέμενη αξία και βασικό προσόν για την ανάπτυξη και την απασχόληση του ανθρώπινου δυναμικού μιας χώρας. Το εν λόγω Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα απευθύνεται τόσο σε ενεργούς καθηγητές Γαλλικής ως Ξένης Γλώσσας στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα της Κύπρου, όσο και σε μελλοντικούς καθηγητές ή ειδικούς στον τομέα της Γαλλοφωνίας. Απευθύνεται επίσης, μεταξύ άλλων, σε συμβούλους γαλλόφωνων προγραμμάτων, διευθυντές και διδάσκοντες γαλλόφωνων και ξενόγλωσσων σχολείων, διευθυντές κέντρων γλωσσών και φροντιστηρίων, επιθεωρητές, μελλοντικούς γαλλόφωνους μορφωτικούς ακόλουθους κ.ο.κ..

Εκτός από ποιοτική εξειδίκευση στον τομέα της διδακτικής της γαλλικής γλώσσας, το πρόγραμμα θα προσφέρει γνώσεις στον τομέα  της  εκπαιδευτικής ηγεσίας και διοίκησης, σημαντικά εχέγγυα για την ένταξη στην αγορά εργασίας» κατέληξε.

Πληροφορίες:

Από τη Γραμματεία του Τμήματος:

  • Ανδρούλλα Κουφαλίδου, Τηλ.  22  894370,   Fax:  22  894387,  Email:  akoufalidou@ucy.ac.cy  
  • Γεωργία Σωτηρίου, Τηλ.  22  894389,   Fax:  22  894387,  Email:  soteriou.c.georgia@ucy.ac.cy

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending