fbpx

Ισπανικό και πρωτότυπο εστιατόριο στη Λευκωσία; Και όμως υπάρχει!

Παρόλο που πολλοί δεν το γνωρίζουν, υπάρχει ένα και μοναδικό ισπανικό εστιατόριο στην πρωτεύουσα, το “Casa Vieja”! Το γεγονός αυτό το κάνει να είναι κάτι ιδιαίτερο.
Η πρώτη φορά που δοκίμασα ισπανικό φαγητό ήταν κατά τη διάρκεια των σπουδών μου στο Ηνωμένο Βασίλειο – οι συγκάτοικες μου ήταν επί το πλείστον Ισπανίδες οπότε δεν θα μπορούσα να το αποφύγω. Έτσι, μόλις άκουσα για αυτό το εστιατόριο ενθουσιάστηκα!

Capture

 

Στο CasaVieja, το οποίο βρίσκεται στην παλιά πόλη της Λευκωσίας, μπορείτε να βρείτε τα παραδοσιακά tapas. Eίναι κάτι σαν τους δικούς μας μεζέδες, δηλαδή ποικιλία φαγητών σε μικρές ποσότητες, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν την περιβόητη paella σε διάφορες παραλλαγές (όπως για παράδειγμα με θαλασσινά), sangria και πολλά άλλα.

Capture1

 

Επίσης η ατμόσφαιρα είναι πολύ όμορφη και ρομαντική –κάποτε φιλοξενούν ζωντανή μουσική ή και χορό– γι’ αυτό και πιστεύω ότι αξίζει μια επίσκεψη από όλους.

 

Διεύθυνση: Αρχαγγέλου Μιχαήλ 3, 1011 Λευκωσία
Πληροφορίες :

 

Αν σου άρεσε το άρθρο, ρίξε μια ματιά και σε αντίστοιχο review: Ψάχνετε για ένα τέλειο Burger Bar στη Λευκωσία; Εμείς σας το προτείνουμε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending