fbpx

Ξόδεψε όσα λιγότερα λέφτα γίνεται αυτό το καλοκαίρι!

Διανύουμε ήδη το δεύτερο μήνα του καλοκαιριού, αλλά η εποχή που η κρίση μας έχει κτυπήσει ανελέητα. Μην ανησυχείς όμως βρε, εγώ σου έχω λύσεις για να περάσεις και καλά, αλλά και ξοδεύοντας λιγότερα. 🙂

1. It’s movie time:

movie

Πού να ετοιμάζεσαι τώρα για να πας σινεμά. Άσε το άλλο, που εκεί δεν μπορείς να εκφραστείς και εύκολα γιατί θα ενοχλήσεις τους υπόλοιπους που παρακολουθούν την ταινία. Η καλύτερη λύση λοιπόν, είναι να αποφασίσεις με την παρέα τι ταινία θέλετε να δείτε, να πάτε στο πιο κοντινό DVD club (μην ξοδεύετε και λεφτά για βενζίνη τώρα) και να ενοικιάσετε την ταινία. Στη συνέχεια, αράξτε χαλάρα στο σπίτι με ποπ κορν, πίτσες, αναψυκτικά, μπύρες κ.τ.λ, και απολαύστε αυτή τη μαγική νύκτα που σας προσφέρεται.

 

2.  Ετοιμάσου για picnic.

picnic

Το picnic είναι πηγή χαμογέλου και διασκέδασης. Μάζεψε λοιπόν οικογένεια  και φίλους και αρχίστε προετοιμασία (ΜΗΝ ξεχάσετε να πάρετε τυχόν σύνεργα που θα χρειαστείτε για παιχνίδια). Είναι υπέροχο το πόσο απολαυστικό μπορεί να είναι ένα picnic στην φύση.

3. Επέλεξε τι ιστορία θες να έχει το φετινό σου καλοκαίρι.

book

Επέλεξε ένα λογοτεχνικό βιβλίο, που θα σου κρατήσει συντροφιά αυτό το καλοκαίρι, γεμίζοντας έτσι κάποιες απο τις ώρες σου με ηρεμία, χαλάρωση, αλλά και θα σε ταξιδέψει σε μιά άλλη εποχή, άλλη ζωή γεμάτη μαγεία, μια άλλη πραγματικότητα.

4. “Φύγε απο το αυτοκίνητο και πάρε ένα ποδήλατο”

Τραγουδάνε ο Λ. Παπαδόπουλος & Γ.Δημητριάδης και έχουν δίκαιο. Τι να σου κάνει το αυτοκίνητο αυτή την εποχή; Ενώ με το ποδήλατο κάνεις γυμναστική, περίπατο, αλλά και ηλιοθεραπεία. Μιας και στην Κύπρο “σκάει ο τζίτζικας”, ΠΡΟΣΟΧΉ!! Μην το παρακάνετε και με μέτρο η έκθεση στον ήλιο.

bicycling

5.  “40 βαθμοί, λιώνει το κορμί, η λύση είναι μία πάμε παραλία”

beach_umbrella_original2

Όπως τραγουδάει και η Ε. Φουρέιρα. Πάρε λοιπόν μια ψάθα θαλάσσης, αντηλιακό και ένα καπέλο για προστασία από τον ήλιο, πάρε και την καλή σου διάθεση και είσαι έτοιμος για παραλία. Aν μπορείς να κάνεις και extreme sports ακόμα καλύτερα.

Διάλεξε λοιπόν τις δραστηριότητες που σου αρέσουν και κάνε αυτό το καλοκαίρι να μοιάζει αξέχαστο!! Και μην ξεχνάς ότι το καλοκαίρι είναι η εποχή για την οποία συζήταμε το υπόλοιπο του χρόνου.

Αν επιλέξεις το camping σαν μία από τις επιλογές σου, συμβουλεύσου και το άρθρο: Οδηγός για ένα αξέχαστο camping!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending