fbpx

Παζαράκι για τη Μαρία-Νεφέλη: Όλοι μαζί, τα καταφέραμε!

Με επιτυχία στέφθηκε η προσπάθεια του Ομίλου εθελοντών του Πανεπιστημίου Κύπρου για την συλλογή χρημάτων αλλά κυρίως για την ενημέρωση του κοινού για την Μαρία Νεφέλη Δημητρίου.

Μια προσπάθεια που κράτησε 14 ώρες με 25 εθελοντές στην πλατεία της Φανερωμένης! Με ζήλο αλλά και θέληση, η προσπάθεια απέδωσε καρπούς και συλλέχθηκαν 1830 ευρώ τα οποία δόθηκαν στην οικογένεια της Μαρίας Νεφέλης. Η ίδια στέλλει ένα εγκάρδιο ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν με την εθελοντική τους συμμετοχή αλλά και σε όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκε θετικά στηρίζοντας την προσπάθεια.

Νομίζω πως όλοι όσοι βρεθήκαμε εκεί, τόσο ως εθελοντές όσο και το κοινό που ήθελε να μάθει περισσότερα, νιώσαμε την μαγεία της προσφοράς, μας άγγιξαν ανάμεικτα συναισθήματα μα κυρίως πήραμε μικρά μαθήματα ζωής.


Λίγα λόγια για την ασθένεια από την ίδια:

Η νόσος είναι σπάνια χρόνια καρκινογόνος με το όνομα Neuro-Behcet’s Disease. Τα τελευταία 3 χρόνια είναι χειρότερες οι καταστάσεις μου: μου δημιουργήθηκαν 4 όγκοι στην κοιλιά, ένας μεταβαλλόμενος όγκος στο κεφάλι και το αιμοποιητικό σύστημα νοσεί με αποτέλεσμα να προσβάλλει τα κόκαλα και τον εγκέφαλο καθηλώνοντάς με έτσι, το περισσότερο μέρος της ημέρας στο κρεβάτι με φρικτούς πόνους.maria nefeli

Η καθημερινότητα μου είναι φρικτή. Πονάω φρικτά και ζω με τις μορφίνες. Είμαι κλινήρης τις περισσότερες στιγμές της ζωής μου. Δεν ζω αλλά επιβιώνω μέχρι να μπορέσω να ζήσω τα όνειρα μου ποιοτικά χωρίς τόσους φρικτούς πόνους, και να μπορώ να κάνω τα αυτονόητα όπως εσύ που με διαβάζεις τώρα, όπως ο καθένας. Όπως το κάθε νεαρό παιδί στην ηλικία μου.
Θα μπορούσα να σας μιλάω για ώρες αλλά δεν έχει νόημα. Θα χάσει το κάθε ευχαριστώ μου το νόημα γενικότερα. Έτσι σας παραθέτω ακριβώς με τι πάσχω και τι προκαλεί αυτή η ασθένεια που με τρώει καθημερινά.

Υ.Γ: Έχω γράψει και βιβλίο για την ζωή μου και περιμένω και εύχομαι να προλάβω να το κρατήσω στα χέρια μου πριν είναι αργά. Εύχομαι, επίσης, να βρεθεί ένας εκδοτικός οίκος στην Ελλάδα ή ένας χορηγός να μου το εκδώσει και έπειτα θα το διαβάσετε και εσείς.

Μαρία Νεφέλη 2014

Εάν θέλετε να κάνετε εισφορές:

  • Τράπεζα Κύπρου: IBAN: CY65 0020 0107 0000 0000 0213 6300 – Swift number (code BIC) – BCYPCY2N
  • Ελληνική Τράπεζα: ΙΒΑΝ: CY43005001120001121054591900 – SWIFT NUMBER: HEBACY2N
  • Paypal Account: maria.nefelid@hotmail.com
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας (μητέρα Μαρίας Νεφέλης): 99645153

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι μας στήριξαν!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending