fbpx

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα για Άνεργους πτυχιούχους

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων πλήρους φοίτησης στην Αγγλική γλώσσα θα ξεκινήσει στις 15 Σεπτεμβρίου 2014.


Το Πρόγραμμα είναι στοχευμένο στις ανάγκες των άνεργων νέων πτυχιούχων και είναι σχεδιασμένο με τρόπο ώστε να τους καταστήσει ιδιαίτερα ελκυστικούς προς δυνητικούς εργοδότες, παρέχοντάς τους την ευκαιρία να αναπτύξουν επαγγελματικές διευθυντικές δεξιότητες στις πραγματικές συνθήκες της αγοράς εργασίας της Κύπρου. Διεξάγεται στα κεντρικά κτήρια του ΚΕΠΑ στη Λευκωσία σε πρωινές ώρες και πέρα από την ακαδημαϊκή μόρφωση που παρέχει σε επίκαιρα θέματα Διοίκησης Επιχειρήσεων, προσφέρει παράλληλα και την ευκαιρία απόκτησης εργασιακής πείρας με την τοποθέτηση των συμμετεχόντων σε επιχειρήσεις. Το Πρόγραμμα είναι δομημένο σε τρία τρίμηνα που ολοκληρώνονται στις 24 Ιουλίου 2014. Θα ακολουθήσει η ετοιμασία της Διπλωματικής Εργασίας, η οποία πρέπει να υποβληθεί μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου 2015.


Ποιοί μπορούν να επωφεληθούν από το Πρόγραμμα:
Άνεργοι νέοι πτυχιούχοι οποιουδήποτε κλάδου σπουδών που δεν διαθέτουν μεταπτυχιακό δίπλωμα ή τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και έχουν ελάχιστη ή καθόλου εργασιακή εμπειρία.


Απαιτούμενα Προσόντα
Τα προσόντα που απαιτούνται για συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι:
· Πανεπιστημιακό Δίπλωμα ή ισότιμο προσόν σε οποιοδήποτε κλάδο σπουδών 
· Πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας 
· Επιτυχία σε γραπτή εξέταση (aptitude tests) που θα διοργανώσει το ΜΙΔ

 

Δίδακτρα
Τα δίδακτρα ανέρχονται στις €3.426 και καταβάλλονται σε τρεις ισόποσες δόσεις των €1.142 έκαστη, με την έναρξη του κάθε τριμήνου. Υπάρχει δυνατότητα φοιτητικής χορηγίας με μέγιστο ποσό €2.565.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: 

http://www.mlsi.gov.cy/mlsi/kepa/kepa_new.nsf/kepa14_gr/kepa14_gr?OpenDocument

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending