fbpx

Όταν η τύχη ΔΕΝ είναι με το μέρος σου: Όλα όσα μπορούν να σου πάνε στραβά!

Όχι δεν έχει να κάνει με προλήψεις, ούτε με το “κακό το μάτι” όπως έλεγαν οι γιαγιάδες μας (βασικά ακόμη το λένε, αλλά anyway). Επίσης, σταμάτα να πιστεύεις σε γκαντέμηδες φίλους ή μέρες που φέρνουν κακοτυχία. Αν είναι να πάει στραβά η μέρα  (ή εβδομάδα) σου, θα το καταλάβεις από το πρωί! Πώς; Δες τα πιο κάτω σημάδια:

 

1. Δεν έχεις κοιμηθεί καλά ή έχεις ξυπνήσει ανάποδα:

Bad-Sleep

Το ρητό “η καλή μέρα απ’ το πρωί φαίνεται” το έχεις ακουστά; Αν έχεις ξυπνήσει ανάποδα, γεμάτος/η νεύρα και εντάσεις, πίστεψέ με, έτσι θα συνεχίσεις να είσαι και το υπόλοιπο της ημέρας. Άρα, άσε ήσυχους γονείς, κολλητούς και σχέσεις. Κρίμα είναι να ξεσπάς πάνω τους τέτοιες μέρες ξεγνοιασιάς.

 

2. Να έχεις χτυπήσει σωματικά σε όλα τα σημεία του σπιτιού 

Fall

Και ακριβώς επειδή έχει συμβεί 1,2,3 φορές, νιώθεις ότι θα συνεχίσει να γίνεται. Ο άτυχος από το άτσαλος έχουν μια Α διαφορά. Κανόνισε να αποβάλεις την οποιαδήποτε αρνητική σου ενέργεια και βασικά… ΣΥΝΕΛΘΕ!

 

3. Να έχεις χάσει το λεωφορείο/τρένο/αεροπλάνο και όλα τα μέσα μεταφοράς την τελευταία στιγμή

400_F_59148835_GCU3p4g6xoZ3OZl8eH3uZq6ZGMH1aSEh

Είτε είσαι στη χώρα σου, είτε στο εξωτερικό, εδώ είναι που ακούν βρισιές όλες οι γενιές που θα μπορούσες να έχεις. Μα για 1 λεπτό να χάσεις το μεταφορικό σου; Και να πρέπει να περιμένεις από 30-90 λεπτά κάποιες φορές; Γκαντέμης είσαι;

 

4. Να σε παίρνουν τηλέφωνο ακριβώς τη στιγμή που έχεις μείνει χωρίς μπαταρία

629028-130G91113420-L

Σημαντικό τηλεφώνημα δεν μπορεί να μην είναι. Εξάλλου, γι’ αυτό κουβαλάς μαζί σου το κινητό σου (και όλες τις άλλες συσκευές). Απλά “έτυχε” να μην μπορείς να βρεις πουθενά φορτιστή όταν περίμενες πώς και πώς να σου τηλεφωνήσουν. Από δουλειά, από ραντεβού, από το σπίτι… Όποιος κι αν είναι θα πρέπει να περιμένει (ή και όχι).

 

5. Να έχεις αρρωστήσει τη μέρα που έχεις κανονίσει κάτι σημαντικό

sickchild

Μπορεί να είναι μια συνέντευξη για δουλειά, η πρώτη μέρα στο πανεπιστήμιο ή απλά ένα ραντεβού στο κομμωτήριο/αισθητικό εν όψει γάμου/αρραβώνων. Ακριβώς επειδή η τύχη πολλές φορές παίζει μαζί μας, δεν είναι απίθανο να έχεις βγάλει ό,τι έχεις φάει από χθες, να έχεις πυρετό, να μη μπορείς να σηκωθείς από τη θέση σου κτλ. Κάνε την προσευχή σου και ας είναι περαστικό!

 

6. Να μη ξεκινάει το αυτοκίνητό σου, όταν βιάζεσαι να πας κάπου

 out-of-gas-running-empty-no-gas car1

Είτε λόγω έλλειψης βενζίνης είτε μπαταρίας, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: Έχεις μείνει αβοήθητος/η λόγω κακοτυχίας, αμέλειας ή και απλής απερισκεψίας. Η τύχη είναι η πρώτη λέξη που θα έρθει στο στόμα σου, συνοδευόμενη από κοσμιότατα επίθετα και μη. Ψάξε για βοήθεια, κάνε τηλεφωνήματα και όλο και κάποιος θα βρεθεί. Είναι δυνατόν να μην;!

 

7. Να βρίσκεις κίνηση στο δρόμο, ενώ έχεις ήδη καθυστερήσει

Peak_hour_traffic_in_melbourne

Ok φίλε/η, εδώ που τα λέμε δεν φταίει και ΠΑΝΤΑ η τύχη σου. Μάθε να ρυθμίζεις πάντα 10-15 λεπτά το ρολόι σου νωρίτερα. Είναι λογικό πως οι δρόμοι δεν θα είναι ποτέ άδειοι. Επίσης λογικό είναι να μη μπορείς να πάρεις το χρόνο πίσω. Άρα, άσε ό,τι σου τρώει το χρόνο σου και κάνε σωστές προετοιμασίες.

 

8. Να έχεις ξεμείνει από λεφτά όταν βγαίνουν οι εκπτώσεις

No-money-Graur-Razvan-Ionut

Καθαρά θέμα τύχης; Συνομωσίας του σύμπαντος; Όπως κι αν το ονομάσεις, οι εκπτώσεις είναι η αγαπημένη περίοδος των γυναικών (άντε, και κάποιων αντρών που ασχολούνται με το “άθλημα”). Δεν είναι τυχαίο να έχεις ξοδέψει και το τελευταίο σεντ στην προηγούμενη τέλεια βραδιά σου. Τυχαίο είναι να πληροφορείσαι ότι για την επόμενη εβδομάδα, μπορείς να μείνεις για πάντα άφραγκος/η και να προλάβεις τα αγαπημένα σου κομμάτια στο Mall.

 

9. Και για τους ποδοσφαιρόφιλους: Να έχεις παίξει στοίχημα για την ομάδα σου και να το χάνεις στο τελευταίο λεπτό

football-betting-hong-kong

Το άτιμο το γκολ, πώς κατάφερε να το πετύχει ο @$#&^%$ παίκτης;;!! Ας μην αναλύσουμε περισσότερο το συγκεκριμένο ζήτημα, μιας και είναι ευνόητο πως είναι καθαρά θέμα τύχης και σωστού timing.

Προσπάθησε να αποβάλεις την αρνητική ενέργεια και σκέψη. Όσο σκέφτεσαι ότι είσαι άτυχος/η, τόσα περισσότερα θα παθαίνεις καθημερινά (στατιστικά αποδεδειγμένο).

 

Για πιο συγκεκριμένες καταστάσεις και “ατυχίες”, μπορείς να απολαύσεις και το: Όλα όσα μπορούν να πάνε στραβά σε μια βραδινή έξοδο!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending