fbpx

Γράμμα στον άνθρωπο από ένα σκύλο/γάτο

Με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό κακοποίησης του Billy, του σκύλου που δεν έφταιξε σε κανέναν και όμως πλήρωσε με την ζωή του, θέλω να σας ξυπνήσω και να σας κάνω να δείτε τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Ακολουθεί ένα γράμμα από έναν σκύλο ή έναν γάτο (δεν έχει σημασία) σε έναν άνθρωπο. Τα πράγματα όμως αντιστρέφονται και ο άνθρωπος εδώ βρίσκεται στην θέση του σκύλου/γάτου. Διαβάστε για να καταλάβετε:

 

«Μα γιατί παραπονιέσαι άνθρωπε; Δεν σε καταλαβαίνω ειλικρινά! Τι θέλεις δηλαδή; Τι αχάριστος που είσαι πραγματικά! Γιατί να σε βοηθήσω εγώ; Τι έχω να κερδίσω εγώ; Μια χαρά είσαι έτσι όπως είσαι, πάψε να κλαψουρίζεις πλέον! Και τι έγινε που είσαι στον δρόμο; Μόνος και αβοήθητος; Που μόλις γεννήθηκες σε πήραν από την μάνα σου και την ζεστή αγκαλιά της και σε πέταξαν στο δρόμο; Ειλικρινά, και τι έγινε;!;! Που αμέσως μετά βρέθηκες σε άγνωστο τόπο χωρίς να ξέρεις κανέναν και χωρίς να μπορείς να αντιδράσεις; Που ζητούσες βοήθεια κλαίγοντας και κανείς δεν σε βοηθούσε; Που αντίθετα γνώρισες την κακία μερικών που σε κλωτσούσαν και σε έβριζαν; Που σε έδειραν και σε κακοποίησαν; Μπααα,πως κάνεις έτσι και εσύ! Που ζητούσες έστω λίγο νερό μέσα στον καύσωνα αφού η ζέστη δεν αντεχόταν και κανείς μα κανείς δεν σου έδωσε; Που πεινούσες τόσο πολύ, λιμοκτονούσες, το στομάχι σου ήταν άδειο και δεν προσφέρθηκε κανένας να σου βάλει λίγο φαγητό; Που μέσα στο κρύο και την παγωνιά ζητούσες καταφύγιο κάπου ζεστά και σε έδιωχναν; Που έπρεπε να προστατέψεις τον εαυτό σου από άλλους σαν κι εσένα που σε δάγκωναν και γύρευαν καυγά; Που γύρευες στα σκουπίδια για λίγη τροφή μήπως ξεγελάσεις την πείνα σου και σε έδιωχναν και από εκεί; Που δεν ήξερες αν θα ζεις την επόμενη μέρα; Που έτρεμες από το φόβο σου; Που δεν ένιωσες ποτέ σου την αγάπη; Δεν ένιωσες ποτέ ξανά την ζεστασιά, την θαλπωρή μιας αγκαλιάς; Δεν ένιωσες ποτέ σου ασφάλεια; Και τι έγινε ρε άνθρωπε;!;! Πολύ αχάριστος είσαι!! Δηλαδή δεν είναι ζωή αυτή;;»

Δεν είναι ζωή αυτή. Δεν θα τα περνούσε ποτέ όλα αυτά πραγματικά ένας άνθρωπος. Γιατί λοιπόν να τα περνάει όλα αυτά ένας σκύλος; Ή ένας γάτος; Για πείτε μου! Ναι, εσείς όλοι αυτοί που αδιαφορείτε, που κακοποιείτε, που εγκαταλείπετε! Για πείτε μου πως θα νιώθατε να ήσασταν στην θέση ενός σκύλου ή ενός γάτου που πρέπει να τα περάσει όλα αυτά! Δεν είναι ζωή αυτή. Επιτέλους, δεν αντέχω να βλέπω,να ακούω άλλο για αυτά. Ο Billy ήταν το τελευταίο περιστατικό της βαρβαρότητας των ανθρώπων, αλλά καθημερινά γίνονται κι άλλα τόσα που απλά δεν έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Ας κάνουμε λοιπόν, να είναι πράγματι ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ περιστατικό αυτό. Σας παρακαλώ!

Aν δεν γνωρίζετε τι ακριβώς έγινε με τον Billy, σας δίνω link με πληροφορίες και την αίτηση για συλλογή υπογραφών προκειμένου να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη αυτοί που φταίνε.

R.I.P. Billy!!! 

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending