fbpx

Ψώνια εν καιρώ εκπτώσεων; Tips όταν ψωνίζετε!

Μάλλον η απάντηση στο πιο πάνω ερώτημα κάθε άλλο παρά θετική είναι, αφού αν περιμένει κανείς τις εκπτώσεις για να ψωνίσει, το πιο σίγουρο είναι ότι δεν θα βρει ό,τι χρειάζεται και στην τιμή που επιθυμεί.

misitimi_0_0  99118e05ebe1e3178848730e9646d9fc

Τα περισσότερα καταστήματα αναγγέλλουν εκπτώσεις 50%. Ωστόσο, μπαίνοντας σ’ αυτά θα βρεις στη μισή τιμή είτε παλαιότερες παραλαβές ή τελευταία κομμάτια, ενώ τα υπόλοιπα προϊόντα έχουν μειωμένες τιμές που φτάνουν μέχρι 30% ΜΟΝΟ.

Από την άλλη αν περιμένεις τις εκπτώσεις να πάρεις ότι χρειάζεσαι σίγουρα δεν θα το βρεις, αφού όλοι οι Κύπριοι την ίδια νοοτροπία έχουμε. Περιμένουμε (δικαίως βέβαια) τις εκπτώσεις, για να ψωνίσουμε. Έτσι, τα προϊόντα που υπάρχουν στην αγορά δεν αρκούν για όλους μας. Όποιος προλάβει πρόλαβε!!

tinaparo_5_pragmata_pou_se_simferei_na_agoraseis_ton_ianouario

1. Για τον λόγο αυτό, μην περιμένεις τις τελευταίες μέρες των εκπτώσεων για να κάνεις τις αγορές σου!  Δες τί χρειάζεσαι και ξεκίνησε την αναζήτηση έγκαιρα!

2. Πέρα από αυτό, κάποιες επιχειρήσεις ενώ αναγγέλλουν εκπτώσεις αλλάζουν τις καρτέλες στις τιμές, διπλασιάζοντας τις και δίπλα βάζουν την αρχική τιμή πώλησης και μετά κάνουν λόγο για εκπτώσεις!

images (1)

3. Επομένως λοιπόν, καλό είναι να κάνεις έλεγχο στις τιμές των προϊόντων που σ’ ενδιαφέρουν,  πριν και μετά τις εκπτώσεις και το βασικότερο να ΜΗΝ ξοδεύεις αλόγιστα!

Συμβουλή: κατέγραψε τα πράγματα που χρειάζεσαι! 🙂

 

Για να σιγουρευτείς για την “αγάπη” σου, διάβασε το άρθρο: Σημάδια ότι είσαι σε σχέση με το… shopping!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending