fbpx

4+1 συμβουλές για ένα ρομαντικό ραντεβού!

Προς όλους εσάς τους λάτρεις του ρομαντισμού εκεί έξω! Ναι σε σας μιλάω που σας αρέσει να κοιτάτε το φεγγάρι ακόμη κι αν είστε μόνοι, που προτιμάτε μια απλή βόλτα για παγωτό παρά βόλτες με ακριβά αμάξια και μηχανές, που τρελαίνεστε όταν βλέπετε το ηλιοβασίλεμα και που γενικά χαίρεστε τις απλές, καθημερινές χαρές τις ζωής.

Είμαι σχεδόν σίγουρος πως πολλοί είναι αυτοί που σας έχουν πει πως το να είσαι ρομαντικός είναι βλακεία ή πως είναι απλά ένα μειονέκτημα ή μία αδυναμία αλλά είμαι επίσης σίγουρος πως εσείς δεν δώσατε σημασία. Ακριβώς γι’αυτό διαβάστε πιο κάτω 4+1 συμβουλές για ένα ρομαντικό ραντεβού.

 

1. Διάλεξε το σωστό μέρος!

Σωστό μέρος

Όταν μιλάμε για ρομαντικό ραντεβού, το μέρος είναι το ήμισυ του παντός. Προσπάθησε το μέρος που θα διαλέξεις να είναι ήσυχο και χωρίς πολύ κόσμο, ούτως ώστε να έχετε τον χώρο και τον χρόνο που χρειάζεστε για ‘σας και το ταίρι σας. Οι επιλογές είναι αρκετές, όμως περιορίζονται ανάλογα πάντα και με την εποχή. Αφού όμως βρισκόμαστε εν μέσω καλοκαιριού, νομίζω θα συμφωνούσατε μαζί μου, αν έλεγα πως το ιδανικότερο μέρος για ένα καλοκαιρινή ρομαντική εξόρμηση είναι κάποια παραλία. Όλα εξαρτώνται βέβαια και από τα γούστα σας, οπότε διαλέξτε το σωστό μέρος με προσοχή.

 

2. Φτιάξε την κατάλληλη ατμόσφαιρα.

 Κατάλληλη ατμόσφαιρα

Αφού έχεις διαλέξει το σωστό μέρος πρέπει να φτιάξεις και την κατάλληλη ατμόσφαιρα που θα εμπνέει ένα ρομαντικό ραντεβού. Λίγη απαλή μουσική, μερικά κεριά, και γενικά οτιδήποτε  σου δίνει την αίσθηση πως θα φτιάξει την επιθυμητή ατμόσφαιρα.

 

3. Προσπάθησε να κατευθύνεις την συζήτηση.

 Συζήτηση

Προσπάθησε να μην αφήσεις την συζήτηση να ξεφύγει από τα χέρια σου. Μια λεπτή γραμμή είναι που χωρίζει τον ρομαντισμό και το ξενέρωμα. Φρόντισε αν είσαστε ακόμα στην αρχή μιας σχέσης, να κρατάς πάντα μια δόση μυστηρίου. Επίσης, η συζήτηση δεν πρέπει να είναι ούτε γεμάτη με άσχετα θέματα, ούτε βέβαια απόλυτα προσωπική. Ο συνδυασμός και των δύο θα δώσει στο ραντεβού σου την επιθυμητή δόση γλύκας που χρειάζεται.

 

4. Φαγοπότι.

Φαγοπότι

Ένα ρομαντικό ραντεβού, εκτός βέβαια και αν μιλάμε για δείπνο, δεν περιλαμβάνει φαγοπότι. Ωστόσο, καλό θα ήταν αν περιελάμβανε κάποια μικρά χαρακτηριστικά και ρομαντικά εδέσματα. Καλό θα ήταν λοιπόν η ρομαντική συζήτηση να συνοδεύεται από λίγο κρασάκι και μερικά φρέσκα φρούτα όπως φράουλες, μπανάνες κ.α.

 

4+1. Να είσαι ρομαντικός.

Να είσαι ρομαντικός

Νούμερο 1 προϋπόθεση για να γίνουν όλα αυτά, είναι να είσαι ρομαντικός! Αν θα κάνεις ότι είναι να κάνεις απλά για να εντυπωσιάσεις το πρόσωπο, καλύτερα να προτιμήσεις μια άλλη έξοδο. Αυτή ή ρομαντική έξοδος δεν πρέπει να είναι η εξαίρεση στον κανόνα, αλλά O κανόνας.

Και για εγγυημένες επιτυχίες, διάβασε και το σχετικό άρθρο: Oδηγός για το πρώτο ραντεβού!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending