fbpx

Πρωτοβουλία Ευρωπαίων πολιτών για την πολυφωνία στα μέσα ενημέρωσης!

Πάω στοίχημα ότι όλοι έχουμε κουραστεί να βλέπουμε την αδικία την διαφθορά τα συμφέροντα που αντικαθίστανται από το κοινό καλό να καταπατούνται τα δικαιώματα των  συμπολιτών μας, των συμφοιτητών και των φίλων μας που ίσως ανήκουν σε μειονότητες .
Δεν έχουμε ανάγκη από άλλη περιθωριοποίηση η οποία πηγάζει από οπουδήποτε  κοινωνικό μέσο! Αν σου έλεγαν να καταψηφίσεις την δημοκρατία θα το δεχόσουνα; Όμως πολλές φορές σήμερα γινόμαστε έρμαια των περιστάσεων, χωρίς εμείς οι ίδιοι να το αντιλαμβανόμαστε.  Καταπατούνται δικαιώματα και βασικές ελευθερίες μας, χωρίς εμείς οι ίδιοι κατ’ ανάγκη να φέρουμε αντίσταση.
Ξέρω ότι και εσύ έχεις δει την πολιτική παρέμβαση στα μέσα στο οποιοδήποτε μέσο σε οποιαδήποτε χώρα και ήθελες να υψώσεις ένα πανί αντίστασης, ήθελες να φωνάξεις στο όνομα της δημοκρατίας, της ελευθερίας έκφρασης, της πολυφωνίας της ισότητας. Θα ένιωθες ευτυχισμένος, γιατί θα πάλευες όχι μόνο για το δικό σου καλό, όχι μόνο για το καλό του φίλου σου ή της χώρας. Θα ξέρεις ότι πάλευες για μια παγκόσμια προσφορά . Θα ήξερες ότι ήταν χρέος σου προς εσένα και προς τα παιδιά που ίσως μετά από σένα καλεστούν να ζήσουν στον κόσμο μας ! Θες ένα καλύτερο αύριο για ‘σένα και για ‘μένα. Θέλω ένα καλύτερο δημοκρατικό αύριο για μένα και για όλους μας!
Initiative logo vertical small
Αν σου έλεγαν ότι μια πανευρωπαϊκή πρωτοβουλία της κοινωνίας των πολιτών ανέλαβε να κάνει το όραμα σου πραγματικότητα θα βοηθούσες; Θα βοηθούσες στην προώθηση ενός ισχυρότερου ρόλου των ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων στη διασφάλιση και προστασία της ανεξαρτησίας και της πολυφωνίας στα μέσα ενημέρωσης;

Μπορείς να βοηθήσεις, μπορείς να συμβάλεις, και μπορείς να ονειρεύεσαι ένα πιο όμορφο αύριο, συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία στο http://www.freemediarace.eu/?ref=zvDZwH,και στο http://www.mediainitiative.eu/website/el/%CF%84%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5/ όπου μπορείς να εξασφαλίσεις και περισσότερες πληροφορίες!

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending