fbpx

UCY: Αποτελέσματα Εισδοχής Υποψηφίων με τη διαδικασία Ειδικών Κριτηρίων (2014-15)

Η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας (ΥΣΦΜ) του Πανεπιστημίου Κύπρουανακοινώνει πιο κάτω τα στοιχεία των υποψηφίων, οι οποίοι γίνονται δεκτοί για εισδοχή στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, μέσω της διαδικασίας των ειδικών κριτηρίων, για έναρξη φοίτησης το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015.

Όσοι και όσες έχουν εξασφαλίσει θέση για πρώτη φορά στο Πανεπιστήμιο Κύπρου με τη διαδικασία των ειδικών κριτηρίων και επιθυμούν να κρατήσουν τη θέση τους, παρακαλούνται όπως υποβάλουν το Έντυπο Εγγραφής Νέων Φοιτητών (μαζί με
πιστοποιημένο αντίγραφο του απολυτηρίου Λυκείου και αντίγραφο ταυτότητας ή διαβατηρίου), το οποίο βρίσκεται στις ανακοινώσεις της ιστοσελίδας μας, στη διεύθυνση www.ucy.ac.cy/fmweb, στο Γραφείο Εξυπηρέτησης της Υπηρεσίας μας (ισόγειο Κτιρίου Συμβουλίου – Συγκλήτου Αναστάσιος Γ. Λεβέντης στην Πανεπιστημιούπολη), την Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014 ή την Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014, από τις 8.30 μέχρι τις 13.30.

Σε περίπτωση κωλύματος, το έντυπο μπορεί να κατατεθεί από εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο του φοιτητή. 

Επισημαίνεται ότι όσοι από εσάς δεν καταθέσουν το έντυπο εγγραφής εντός της πιο πάνω προθεσμίας θα απολέσουν τη θέση τους. Επίσης, σε περίπτωση που έχετε ήδη εξασφαλίσει θέση με την Α’ ή/και Β’ Κατανομή θέσεων με τις Παγκύπριες Εξετάσεις και έχετε ήδη καταθέσει έντυπο εγγραφής, παρακαλείστε όπως υποβάλετε μόνο το έντυπο Υπεύθυνη Δήλωση για επιλογή θέσης με ειδικά κριτήρια ή Παγκύπριες Εξετάσεις, το οποίο βρίσκεται στην ιστοσελίδα.

Οι νέοι φοιτητές εγγράφονται, επίσης, στη Φοιτητική Ένωση του Πανεπιστημίου Κύπρου (ΦΕΠΑΝ), καταβάλλοντας το συνολικό ποσό των €35 και για τα τέσσερα έτη σπουδών τους. Τα €17,00 είναι για την εγγραφή τους ως μέλη της ΦΕΠΑΝ, τα €14 καταβάλλονται για προσωπική ασφάλιση (προαιρετικά) και τα €4 ως εισφορά στο Σωματείο Ευημερίας Φοιτητών του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Όσοι από τους αιτητές δεν έχουν γίνει δεκτοί, και επιθυμούν να υποβάλουν ένσταση, μπορούν να το πράξουν από σήμερα μέχρι και την Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014, αποστέλλοντας ενυπόγραφη επιστολή στο τηλεομοιότυπο 22895377. Τα αποτελέσματα των ενστάσεων θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014 το απόγευμα και θα είναι οριστικά.

Οι εγγραφές στα μαθήματα του Χειμερινού Εξαμήνου 2014/15 θα γίνουν ηλεκτρονικά στις 5 Σεπτεμβρίου 2014 και τα μαθήματα θα αρχίσουν στις 8 Σεπτεμβρίου 2014. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ηλεκτρονική σας εγγραφή στα μαθήματα και την ενημερωτική συνάντηση του Τμήματός σας, θα πρέπει να επισκεφθείτε στις ανακοινώσεις της Υπηρεσίας μας, το Πρόγραμμα Εγγραφών Προπτυχιακών Φοιτητών στα Μαθήματα και το Πρόγραμμα ενημερωτικών συναντήσεων νέων προπτυχιακών φοιτητών από τα Τμήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Εξυπηρέτησης της ΥΣΦΜ, στο τηλέφωνο 22894021.

Για περισσότερες πληροφορίες και για τα αποτελέσματα, πατήστε ΕΔΩ

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending