fbpx

7 πράγματα που κάνουν ένα άντρα λιγότερο ελκυστικό στις γυναίκες!

Όλες οι γυναίκες μπορούν να έρθουν σε ομόφωνη συμφωνία σχετικά με τα πράγματα που κάνουν ένα άντρα λιγότερο ελκυστικό. Μπορεί να βρεις κάποιον που να φαίνεται πως τα έχει όλα, αλλά αργότερα, μπορεί να ανακαλύψεις πράγματα γι’ αυτόν που να αλλάξουν τον τρόπο που τον κοιτάς. Όχι απαραίτητα για το σκοτεινό παρελθόν (ή για σκελετούς στην ντουλάπα του) αλλά ορισμένα από τα φυσικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του. Για να δούμε:

 

1. Εξαρτήσεις/εθισμοί:

47e195f49fb60719d94888c803935e1f290e55e91299bce3231b0fa8e548e4c9

Το αλκοόλ, το κάπνισμα, τα τυχερά παιχνίδια (ή και πιο σοβαρές μορφές εθισμού). Είναι ωραίο να βλέπεις έναν άνθρωπο ο οποίος έχει τον έλεγχο του εαυτού του και δεν εξαρτάται από ουσίες, προκειμένου να λειτουργήσει. Ένας τύπος που είναι πάνω από την οποιαδήποτε επίδραση, εμφανίζεται αυτόματα πιο υπεύθυνος και ολοκληρωμένος, το οποίο είναι πολύ αξιοθαύμαστο.

 

2. Όχι φιλοδοξίες

ambition-demotivator

Ένας άντρας χωρίς φιλοδοξίες, πάθη και στόχους είναι μια χαμένη υπόθεση. Η εμφάνιση μπορεί να σας κερδίσει προς το παρόν, σωστά; Στο δευτερόλεπτο που θα αρχίσεις να μιλάς για αυτά και θα συνειδητοποιήσεις ότι δεν έχει μελλοντικά σχέδια, η απογοήτευση εμφανίζεται αυτόματα! Αυτό ισχύει για όλους, άνδρες ή γυναίκες, γιατί η φιλοδοξία, η θέληση ή η αποφασιστικότα είναι πολύ ελκυστικά!

 

3. Αναίδεια

Man Expressing Frustration

Ένας άντρας μπορεί να είναι ευφυής, όμορφος, επιτυχημένος και φιλόδοξος σε μια πρώτη ματιά, αλλά στο λεπτό που ανοίγει το στόμα του, μπορεί να καταστρέψει τα πάντα με την αναίδειά του. Η αυτοπεποίθηση είναι απολύτως ελκυστική, αλλά υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ της αυτοπεποίθησης και της αλαζονείας που πρέπει να τα διαχωρίζει!

 

4. Τάσεις ελέγχου

ControllingMan

Αν έχει τον έλεγχο σε μια σχέση, είναι ένας τύπος που θα πρέπει να αποφεύγεται. Θα πρέπει να υπάρχει ένα ορισμένο επίπεδο εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας μεταξύ δύο ανθρώπων, προκειμένου να λειτουργήσει μια σχέση. Συν του ότι αν ένας άντρας είναι γνωστός για τον συνεχή έλεγχο του, η φήμη του κατεβαίνει σημαντικά στα μάτια των υπόλοιπων γυναικών!

 

5. Όχι προσωπική καθαριότητα ή φροντίδα της υγείας

bad_hygiene

Είναι πιο αποδεκτό για τους άνδρες να είναι βρώμικοι από ότι είναι για τις γυναίκες, αλλά πρέπει να μάθουν πώς να φροντίζουν τον εαυτό τους κάποτε. Οι γυναίκες πάντα παρατηρούν όταν ένας άντρας ντύνεται στα καλύτερα του, μυρίζει καλά ή γυμνάζεται, όπως ακριβώς θα παρατηρήσουν όταν ένας άντρας δεν κάνει ντους ή  δεν φορεί καθαρά ρούχα.

 

6. Τσιγκουνιά

cheap

Είναι απόλυτα κατανοητή η σημασία του προϋπολογισμού και η εξυπνάδα με τα χρήματα στη σημερινή οικονομία. Στην πραγματικότητα, είναι θαυμάσιο το πώς ένας άντρας ξέρει πώς να αποθηκεύσει και να εξοικονομήσει, αντί να πετά τα χρήματά του, από ‘δω κι από ‘κεί. Όμως υπάρχουν μερικοί άντρες που απέχουν εντελώς από τις εμπειρίες της ζωής και ενεργούν εγωιστικά επειδή είναι τσιγκούνηδες. Στο τέλος της ημέρας τα χρήματα δεν είναι το παν!

 

7. Ανωριμότητα

man-with-l-for-loser_11-378x384

Καμία γυναίκα δεν θα μπει σε μια σοβαρή σχέση με έναν άντρα ο οποίος εξακολουθεί να είναι κολλημένος στην εφηβική του φάση. Πραγματικά, κανείς δεν θέλει να ασχοληθεί με έναν άπειρο και παιδαριώδη τύπο που δεν ενεργεί στην ηλικία του. Εξάλλου, κάθε γυναίκα θέλει έναν ΑΝΤΡΑ και όχι ένα αγόρι.

 

Ενώ δεν υπάρχει ο τέλειος τύπος και ούτε ο πρίγκιπας εκεί έξω, υπάρχουν κι άλλα χαρακτηριστικά σε άντρες που απωθούν τις γυναίκες. Πολλά απ’ αυτά είναι αποκρουστικά από την αρχή. Tην επόμενη φορά, πάρε σημειώσεις, είτε είσαι άντρας είτε γυναίκα.

Πηγή: allwomenstalk.com

Εκτός από τα φανερά, δες επίσης και τα: 10 πράγματα που οι γυναίκες κρύβουν από τους άντρες!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending