fbpx

CIIM: Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων προσφέρει 2 μισές υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές

Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων του Cyprus International Institute of Management, στο πλαίσιο της εκστρατείας «Σπουδή στο CIIM, για ένα καλύτερο μέλλον», προσφέρει δυο μισές υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές στα προγράμματα Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες (Financial Services), Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού (Human Resource Management) ή στη Διοίκηση (Management).

Η επιτυχία της εκστρατείας «Σπουδή στο CIIM, για ένα καλύτερο μέλλον» στηρίχθηκε στις εισφορές που κατέβαλαν τα Μέλη του Συνδέσμου Αποφοίτων της σχολής στο Ταμείο Υποτροφιών του CIIM, δίδοντας με αυτό τον τρόπο μια μοναδική ευκαιρία σε δυο πτυχιούχους που δεν διαθέτουν τα απαραίτητα οικονομικά εφόδια,  να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε ανώτερο επίπεδο κάνοντας το όνειρο τους πραγματικότητα.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αποφοίτων του CIIM, Κυριάκος Θεοφίλου αναφερόμενος στην εν λόγω εκστρατεία,  είπε ότι η  προσφορά των δύο αυτών υποτροφιών προέκυψε από  τη μεγάλη προσπάθεια και ευαισθητοποίηση των απόφοιτων φοιτητών/τρων του CIIM. «Χαίρομαι διπλά τόνισε, γιατί η επιτυχία της εκστρατείας αυτής δείχνει ότι οι απόφοιτοί του CIIM δεν έχουν αναπτύξει μόνο τα απαραίτητα εφόδια γνώσεων και δεξιοτήτων για επιτυχία στο χώρο εργασίας, αλλά παράλληλα δείχνουν κοινωνική ευαισθησία, αναγνωρίζοντας τη σημασία της  μεταπτυχιακής εξειδίκευσης που προσφέρουν τα μεταπτυχιακά προγράμματα του CIIM στη σημερινή εργασιακή πραγματικότητα».

Ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για διεκδίκηση των δυο υποτροφιών έχει καθοριστεί η 15η Σεπτεμβρίου 2014. Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να  επικοινωνούν στο 22462246 ή με email στο ciim@ciim.ac.cy.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending