fbpx

Γιατί φλερτάρουμε περισσότερο το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι είναι αναμφισβήτητα η πιο ερωτική εποχή του έτους. Δεν καλύφθηκαν αναίτια τόσα… χιλιόμετρα πενταγράμμου με μελωδίες για καλοκαιρινούς έρωτες και δεν γράφτηκαν χωρίς λόγο τόσα βιβλία και ταινίες για ρομάντζα με φόντο τη θάλασσα. Η καλοκαιρινή διάθεση είναι συνυφασμένη με τον ερωτισμό, και μας εμπνέει να φλερτάρουμε ασύστολα για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Όπως αυτοί: 

Γιατί φοράμε λιγότερα ρούχα 


76525705_3927504_9181_lyubov_para_bereg_volny_1920x1200_www_GdeFon_ru-510x215

Μαζί με τα παλτό, τα κασκόλ και τα μακρυμάνικα, στο πατάρι αφήνουμε και μέρος από τις αναστολές μας, αυτές που κάνουν φτερά στη θέα όλο και περισσότερης γυμνής επιδερμίδας γύρω μας. Καυτά σορτς, αποκαλυπτικά μπλουζάκια, ανάλαφρα φορέματα, βερμούδες και ρούχα που αφήνουν ελάχιστα στην φαντασία και των δύο φύλων, μας θυμίζουν γιατί ο έρωτας είναι πάνω από όλα… σαρκική υπόθεση. 

Γιατί είμαστε (ή αισθανόμαστε ότι είμαστε) σε διακοπές 

Jojxcid6y5I

Οι έγνοιες λιγοστεύουν, τα προβλήματα ξεθωριάζουν και η διάθεσή μας, είτε είμαστε σε διακοπές είτε βρισκόμαστε ακόμα στην πόλη, είναι «ρυθμισμένη» σε καλοκαιρινό mode – αυτό που μας θέλει ανάλαφρους και απαιτεί να ξεσκάσουμε από όσα μας απασχολούσαν τον χειμώνα.

Γιατί τα πάντα είναι… αφροδισιακά

487680-feb13_kissing
Καλοκαίρι σημαίνει θάλασσα, αλμύρα και ταβερνάκια εκεί που σκάει το κύμα, όπου δοκιμάζουμε θαλασσινά, τα οποία ως γνωστόν έχουν αφροδισιακή επίδραση στον οργανισμό μας. Στρείδια, κανείς; 

Γιατί πίνουμε περισσότερο αλκοόλ

mohito-cocktail-beach

Είναι η εποχή των κοκτέιλ, των τσουγκρισμάτων σε αυλές και ταράτσες, του ρακόμελου στις Κυκλάδες, της τσικουδιάς στην Κρήτη, του κρασιού στη Σάμο και των ποτών και σφηνακίων που σερβίρονται το ένα μετά το άλλο σε παραλίες, μπαράκια και μπαλκόνια. Και αν έχουν αποτύχει τα αφροδισιακά γεύματα να μας φέρουν πιο κοντά, τότε σίγουρα δύο μοχίτο θα τα καταφέρουν καλύτερα. 

Γιατί μας δίνουν άφθονες αφορμές τα beach party 

Party3_tema_resor_main_banner_582x265px

Το πιο πολυσύχναστο μέρος που θα μπορούσατε να βρεθείτε καθημερινά τον χειμώνα είναι το μετρό ή το λεωφορείο, όπου κάθε άλλο παρά ανέμελους ανθρώπους με διάθεση για φλερτ θα συναντούσατε. Αντίθετα, και ευτυχώς για όλους μας, το καλοκαίρι υπάρχει… η παραλία. Αν τώρα προσθέσουμε στο σκηνικό με τους εκατοντάδες χαμογελαστούς ανθρώπους και δυνατές μουσικές, χορευτική διάθεση, κοκτέιλ, DJs και πάρτι στην άμμο, το φλερτ και η παιχνιδιάρικη διάθεση είναι σχεδόν αναπόφευκτα. 

Γιατί παντού γύρω μας υπάρχουν «πειρασμοί»

193
Θα πρέπει να έχει πάρει κανείς μαθήματα προχωρημένου διαλογισμού για να μην απολαύσει το οφθαλμόλουτρο στα μαυρισμένα σώματα και τα βρεγμένα μαγιό που κυκλοφορούν σε πόλεις και νησιά.

Γιατί δεν υπάρχουν δεσμευτικές απαιτήσεις

934813_520419224684713_1101473134_n

Τουρίστες ή μη, οι singles που τριγυρίζουν στην Ελλάδα το καλοκαίρι ψάχνουν κατά κανόνα για το ίδιο πράγμα, κι αυτό δεν είναι απαραίτητα μια σχέση ζωής – αν και δεν θα έλεγε κανείς όχι αν προέκυπτε κάτι τέτοιο. Αυτό που θέλουν όλοι είναι καλοκαιρινούς έρωτες, παιχνίδι με τα μάτια, one night stands και φλερτ χωρίς άγχη και περιττές εξηγήσεις – ίσως εξαιτίας αυτής της κοινής, βουβής συμφωνίας να μη φοβόμαστε να φλερτάρουμε περισσότερο αυτούς τους μήνες του καλοκαιριού.

Πηγή: in2life.gr

Για περισσότερο φλερτ και σίγουρη επιτυχία συμβουλέψου το άρθρο: 5 perfect τρόποι για να προσεγγίσεις την κοπέλα στο διπλανό τραπέζι!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending