1. Η προετοιμασία για το ραντεβού ξεκινάει τουλάχιστον 12 ώρες πριν

Βήμα πρώτο: Μεταφέρεις το περιεχόμενο της ντουλάπας σου (κρεμάστρες/ ντουλάπια/ συρτάρια/ μια σακούλα με ρούχα από το γυμνάσιο) πάνω στο κρεβάτι, γκρινιάζοντας σε λούπες «δεν-έχω-τι-να-φορέσω».

2. Αφού κάνεις τους συνδυασμούς της επιτυχίας, τραβάς ευδιάκριτες φωτογραφίες και τις στέλνεις στις φίλες σου με λεζάντα “Πρώτο ραντεβού με Νίκο!!!! Discuss”.

 3. Τελικά, οι φίλες έρχονται από εκεί κουβαλώντας μαζί και τις δικές τους fashion παύλα «τι αρέσει σε έναν άντρα» ενδυματολογικές προτάσεις. Ακολουθεί έξτρα πειραματισμός.

 

4. Αφού ήρθαν που ήρθαν μέχρι το σπίτι σου, αποφασίζετε να δείτε κι ένα επεισόδιο Girls, ενώ παράλληλα τρώτε τα μακαρόνια που σου έχουν μείνει από χτες το βράδυ.

 

5. Καταλήξατε σε 3 διαφορετικά outfit και –όπως δίδαξε η Cher στην ταινία Clueless– ζητάς από τις φίλες σου να σε φωτογραφίσουν με το κάθε ένα ξεχωριστά για να δεις πως δείχνει πραγματικά πάνω σου γιατί –duh!- οι καθρέφτες λένε ψέματα.
clueless-trying-on-clothes

6. Μπαίνεις στο μπάνιο για την μικρή αλλά θεμελιώδης λεπτομέρεια του ραντεβού: τα λεία πόδια. Επιχείρηση αποτρίχωση: estimated time 45 λεπτά.
1

7. Έχεις φτάσει αισίως στο στάδιο μακιγιάζ-μαλλιά και επιλογή παπουτσιού.

Βαδίζεις σύμφωνα με τα βήματα του youtube tutorial για να αποκτήσεις το red carpet look της Taylor Swift ενώ προσπαθείς να συνηθίσεις τις πιο άβολες γόβες προκειμένου να φαίνεται ότι είναι φυσική προέκταση του ποδιού σου.

8. Είσαι έτοιμη.

Οutfit: Τσεκ.

Μαλλιά-μακιγιάζ: Τσεκ.

Αποτριχωμένα πόδια: τσεκ.

Σέξι εσώρουχα: Τσεκ.
 

Κλειδώνεις για να φύγεις. Μπαίνεις στο ασανσέρ. Βγαίνεις από το ασανσέρ. Ξεκλειδώνεις για να επιστρέψεις στο δωμάτιο, να καταλήξεις στο αγαπημένο σου τζιν/ φόρεμα/ οτιδήποτε άλλο σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα.

Πηγή: cosmopolitan.philenews.com

Ανεξάρτητα με το φύλο σου, μη ξεχάσεις να διαβάσεις και το βασικότατο άρθρο: Τα 8 χειρότερα πράγματα σχετικά με τις νέες γνωριμίες και ραντεβού!