fbpx

UCY: Αποτελέσματα Γ’ κατανομής θέσεων Παγκύπριων Εξετάσεων για εισδοχή στο Παν. Κύπρου (2014-15)

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου ανακοινώνει πιο κάτω τα αποτελέσματα των υποψηφίων που έχουν εξασφαλίσει θέση με τη Γ’ Κατανομή για το ακαδημαϊκό έτος 2014-15.

I. Φοιτητές που έχουν εξασφαλίσει θέση για πρώτη φορά

Όσοι και όσες έχουν εξασφαλίσει θέση για πρώτη φορά στο Πανεπιστήμιο Κύπρου με την πιο πάνω κατανομή, θα πρέπει να προσέλθουν την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014 από τις 8:30πμ μέχρι τις 1:00μμ στα γραφεία της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας (ΥΣΦΜ) στην Πανεπιστημιούπολη (ισόγειο κτιρίου «Αναστάσιος Γ. Λεβέντης»), για να καταθέσουν το έντυπο εγγραφής τους μαζί με πιστοποιημένο αντίγραφο του απολυτηρίου Λυκείου και αντίγραφο ταυτότητας ή διαβατηρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν το έντυπο εγγραφής από τα γραφεία της ΥΣΦΜ ή από την ιστοσελίδα στη διεύθυνση www.ucy.ac.cy/fmweb, επιλέγοντας το σύνδεσμο «Ανακοινώσεις».

Σε περίπτωση κωλύματος, το έντυπο μπορεί να κατατεθεί από εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο φοιτητή. Τονίζεται ότι όσοι δεν καταθέσουν το έντυπο εγγραφής τους, θα απολέσουν τη θέση τους.

Οι νέοι φοιτητές εγγράφονται επίσης στη Φοιτητική Ένωση του Πανεπιστημίου Κύπρου (ΦΕΠΑΝ), καταβάλλοντας το συνολικό ποσό των €35,00 και για τα τέσσερα έτη σπουδών τους. Τα €17,00 είναι για την εγγραφή τους ως μέλη της ΦΕΠΑΝ, τα €14,00 καταβάλλονται για προσωπική ασφάλιση (προαιρετικά) και τα €4,00 ως εισφορά στο Σωματείο Ευημερίας Φοιτητών του Π.Κ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κράτηση θέσης, παρακαλώ όπως επικοινωνείτε με το Γραφείο Εξυπηρέτησης της ΥΣΦΜ, στο τηλέφωνο 22894021.

Εγγραφές στα μαθήματα

Οι νέοι φοιτητές θα πρέπει να προσέλθουν την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014 από τις 8:00πμ μέχρι τις 10:00πμ, στα γραφεία της ΥΣΦΜ στην
Πανεπιστημιούπολη για να εγγραφούν στα μαθήματα, αφού πρώτα επικοινωνήσουν με το Τμήμα τους (http://www.ucy.ac.cy/el/faculties-and-departments) για να τους υποδείξει σε ποια μαθήματα πρέπει να εγγραφούν.

 

II. Φοιτητές του Πανεπιστημίου Κύπρου που έχουν βελτιώσει τη θέση τους

Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Κύπρου που έχουν ήδη εξασφαλίσει θέση με την Β κατανομή και έχουν βελτιώσει τη θέση τους, δε χρειάζεται να καταθέσουν νέο έντυπο εγγραφής στο Πανεπιστήμιο, εάν το έχουν ήδη υποβάλει. Η βελτίωση της θέσηςθα γίνει αυτόματα από το σύστημα της ΥΣΦΜ.

Θα πρέπει όμως να προσέλθουν την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014 από τις 8:30πμ μέχρι τις 1:30μμ, στα γραφεία της ΥΣΦΜ στην Πανεπιστημιούπολη (ισόγειο κτιρίου «Αναστάσιος Γ. Λεβέντης»), για να εγγραφούν στα μαθήματα, αφού πρώτα επικοινωνήσουν με το Τμήμα τους (http://www.ucy.ac.cy/el/faculties-and-departments) για να τους υποδείξει σε ποια μαθήματα πρέπει να εγγραφούν .

 

III. Αιτήσεις για Διαμονή στη Φοιτητική Εστία του Πανεπιστημίου Κύπρου

Οι φοιτητές που έχουν εξασφαλίσει θέση για πρώτη φορά στο Πανεπιστήμιο Κύπρου με τη Β ή Γ κατανομή, θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για διαμονή στη Φοιτητική Εστία του Πανεπιστημίου Κύπρου την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου ή την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014, μεταξύ των ωρών 8:30πμ – 1:30 πμ. Οι αιτήσεις των φοιτητών πρέπει να κατατεθούν στο Γραφείο Στέγασης της ΥΣΦΜ, στα γραφεία
της ΥΣΦΜ στην Πανεπιστημιούπολη.

Σημειώνεται ότι, φοιτητές που είχαν ήδη εξασφαλίσει θέση με την Α κατανομή και βελτιώνουν τη θέση τους με τη Γ κατανομή, δε δικαιούνται να υποβάλουν αίτηση για διαμονή στη Φοιτητική Εστία, εφόσον η προθεσμία υποβολής αιτήσεων
για τους φοιτητές της Α κατανομής έληξε στις 4 Ιουλίου 2014.

Για έντυπα αιτήσεων διαμονής στη Φοιτητική Εστία και περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τον ακόλουθο σύνδεσμο Αιτήσεις Διαμονής για Πρωτοετείς Ελλαδίτες Β’ κατανομής και Πρωτοετείς Κύπριους Β’ και Γ’ κατανομής για το ακαδημαϊκό έτος 2014 – 2015 ή να αποταθούν στο Γραφείο Στέγασης της ΥΣΦΜ στα τηλέφωνα τηλ. 22 89 4045 / 4037.

Πάτησε εδώ για τα: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Γ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΘΕΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΙΣΔΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ (ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2014- 2015)

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending