fbpx

5+1 ξεκάθαρα σημάδια πως ο/η πρώην σου σε θέλει πίσω!

Για να το θέσουμε όσο πιο απλά γίνεται, οι χωρισμοί δεν είναι κι ό,τι καλύτερο. Σε αφήνουν με το αίσθημα της λύπης (ή των νεύρων), της ελπίδας και της απογοήτευσης.

Όσο άσχημοι κι αν είναι, όμως, κάποιοι χωρισμοί δεν διαρκούν για πολύ (όπως και οι σχέσεις).

Αν παίρνεις διάφορα “σημάδια”, όπως για παράδειγμα αν σε παίρνει συχνά στο κινητό (δήθεν καταλάθος) κι άλλα τόσα που θα δεις παρακάτω, μπορεί ο/η πρώην σου να θέλει να δώσεις μια 2η ευκαιρία στη σχέση σας!

Δες πιο κάτω ποια είναι αυτά τα σημάδια:

1
Επικοινωνεί μαζί σου για άκυρα πράγματα

Freepik.com

Όσοι χωρίζουν -και θέλουν να μείνουν έτσι- συνήθως δεν θέλουν καμιά επικοινωνία (εκτός κι αν χρωστούν κάποιο ενοίκιο, χαχαχα).

Όταν, όμως, ο/η πρώην σου στέλνει ή σε καλεί στο κινητό είναι σαν να προσπαθεί να ανοίξει πάλι τις γραμμές επικοινωνίας. Αυτό ισχύει αν είναι εντελώς ανούσιοι οι λόγοι, όπως το να ζητήσει π.χ. τη συνταγή της πίτας που κάνει η μητέρα σου (!).

2
Ρωτά για εσένα

Freepik.com

Το να ρωτάει επανειλημμένα για εσένα σημαίνει πως υπάρχουν ακόμα συναισθήματα. Ή αν ο/η πρώην σου βγαίνει “εκτός δρόμου” για να δει τι κάνεις και πώς είσαι… δηλαδή να βρίσκεται με φίλους σας, συγγενείς ή ακόμα κι εσένα, ίσως μετάνιωσε για το τέλος της σχέσης σας.

3
“Πέφτει” συνεχώς πάνω σου

Freepik.com

Είναι λογικό δύο πρώην να πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλον. Ειδικά αν σπουδάζετε στο ίδιο uni, αν μένετε κοντά ή αν συχνάζετε στα ίδια στέκια!

Αλλά, αν αυτό συμβαίνει ΠΑΝΤΟΥ -στην υπεραγορά, στο γυμναστήριο, στις αίθουσες του πανεπιστημίου… ίσως απλά να βγαίνει “εκτός δρόμου” (ξανά), απλά για να πέσει “τυχαία” πάνω σου.

4
Συμπεριφέρεται όπως τον πρώτο καιρό

Freepik.com

Οι περισσότερες σχέσεις έχουν τη φάση των “μελιών”: Την αρχή που όλα μοιάζουν τόσο ρομαντικά και -ίσως- να κάνεις κάποια πράγματα, όχι τόσο του χαρακτήρα σου, απλά για να αρέσεις στον άλλον. Το να επιστρέψει σε αυτή τη συμπεριφορά, σημαίνει απλά πως δεν σε έχει ξεπεράσει ακόμα!

5
Προσπαθεί να αλλάξει

Freepik.com

Υπάρχει λόγος που τέλειωσε η σχέση σας. Είτε ήταν κοινή απόφαση, είτε ο ένας από τους δύο “έφταιγε” (όπως π.χ. απιστία).

Ίσως να πρόσεξες ότι προσπαθεί να διορθώσει τα “λάθη” που οδήγησαν στο χωρισμό σας. Αυτό εξαρτάται εξ ολοκλήρου από την κάθε σχέση, αλλά συνήθως οι άνθρωποι σπάνια αλλάζουν για τον εαυτό τους. Συνήθως το κάνουν για κάποιο ξεχωριστό άτομο!

6
Σ’ το λέει στα ίσα…

Freepik.com

Καλά όλα τα σημάδια, όμως, υπάρχει και η άμεση προσέγγιση! Εδώ που τα λέμε είναι και η πιο σίγουρη! Αν ο/η πρώην σου σε θέλει πίσω, απλά θα σου το πει.

Βλέπεις κι εσύ αυτά τα σημάδια στον/στην πρώην σου; Θα έδινες 2η ευκαιρία;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending