6 ξεκάθαρα σημάδια πως ο/η πρώην σου σε θέλει πίσω!

Για να το θέσουμε όσο πιο απλά γίνεται, οι χωρισμοί δεν είναι κι ότι καλύτερο. Σε αφήνουν με το αίσθημα της λύπης, (ή των νεύρων), της ελπίδας και της απογοήτευσης. Αλλά όσο άσχημοι κι αν είναι, κάποιοι χωρισμοί δεν διαρκούν για πάντα (όπως κι οι σχέσεις). Αν παίρνεις διάφορα “σήματα” π.χ. “Γιατί καλεί συνεχώς το κινητό μου;” κι άλλα τόσα που θα δεις παρακάτω, μπορεί να αξίζουν μια 2η ευκαιρία:

 

1. Ο/η πρώην επικοινωνεί μαζί σου για άκυρα πράγματα.

Όσοι χωρίζουν –και θέλουν να μείνουν έτσι– συνήθως δεν επικοινωνούν με τους/τις πρώην τους (εκτός κι αν χρωστούν κάποιο ενοίκιο). Αλλά ΟΤΑΝ επικοινωνήσει κάποιος/α πρώην, είναι σαν να προσπαθεί να ανοίξει πάλι τις γραμμές επικοινωνίας. Αυτό ισχύει αν είναι εντελώς ανούσιοι οι λόγοι, όπως το να ζητήσει π.χ. τη συνταγή της πίτας που κάνει η μητέρα σου (!!!).

 

2. Ο/η πρώην σου ρωτά για εσένα.

Young girl having call at her smartphone. High quality photo

Το να ρωτά επανειλημμένα για ‘σένα σημαίνει πως υπάρχουν κάποια αισθήματα κάπου εκεί έξω. Ή ακόμα, αν ο/η πρώην σου βγαίνει “εκτός δρόμου” για να δει τι κάνεις και πώς είσαι –δηλαδή να βρίσκεται με φίλους σας, συγγενείς ή ακόμα κι εσένα– ίσως μετάνιωσε για το τέλος της σχέσης σας.

 

3. Ο/η πρώην “πέφτει” συνεχώς πάνω σου.

Lovely couple looking at each other with crossed hands while smiling. Girlfriend decided with her cute boyfriend to buy puppy. Maybe it will make their raletionship stronger. How should they call it.

Είναι λογικό δύο πρώην να πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλον. Ειδικά αν μένουν στην ίδια γειτονιά ή αν έχουν τον ίδιο κοινωνικό κύκλο. Αλλά αν αυτό συμβαίνει ΠΑΝΤΟΥστην υπεραγορά, στο γυμναστήριο, ή στις αίθουσες του πανεπιστημίου– ίσως απλά βγαίνει εκτός δρόμου (ξανά), απλά για να πέσει “τυχαία” πάνω σου.

 

4. Ο/η πρώην συμπεριφέρεται όπως τον πρώτο καιρό που συναντηθήκατε.

Sunflower field. Couple in a summer field. Girl in a white dress

Οι περισσότερες σχέσεις έχουν τη φάση των “μελιών“: Την αρχή που όλα μοιάζουν τόσο ρομαντικά και κάνεις πράγματα, όχι τόσο του χαρακτήρα σου για να αρέσεις στον άλλον. Το να επιστρέψει σε αυτή τη συμπεριφορά, σημαίνει απλά πως δεν σε έχει ξεπεράσει.

 

5. Ο/η πρώην προσπαθεί να αλλάξει.

Handsome young man with dark hair pressings palms together and looking at camera with his blue eyes, begging for forgiveness or asking to make his dreams come true. Human emotions and feelings

Υπάρχει λόγος που τέλειωσε η σχέση σας. Είτε ήταν κοινή απόφαση, είτε ο ένας από τους δύο “έφταιγε” (όπως π.χ. απιστία). Ίσως να πρόσεξες ότι προσπαθεί να φτιάξει τα “λάθη” του/της που οδήγησαν στο χωρισμό σας. Αυτό εξαρτάται εξ ολοκλήρου από την κάθε σχέση, αλλά συνήθως οι άνθρωποι σπάνια αλλάζουν για τους ίδιους. Συνήθως το κάνουν για κάποιο άλλο ξεχωριστό άτομο.

 

6. Ο/η πρώην σου -πολύ απλά- σ’ το λέει.

Young smiling woman with beautiful make up making silence gesture while hugging her husband on valentines day

Υπάρχει και η άμεση προσέγγιση: Αν ο/η πρώην σου σε θέλει πίσω, απλά θα σου το πει.

Αν πάλι θέλεις να προχωρήσεις παρακάτω, διάβασε: Η ζωή συνεχίζεται και μετά τον χωρισμό. Μάθε πώς…!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
0FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending