fbpx

10 εγγυημένοι τρόποι για περισσότερα Likes σε Instagram και Facebook!

Επειδή σίγουρα θες να αρέσεις. Και τι καλύτερο από τα αγαπημένα σου Likes στα social media;!

 

Δες παρακάτω τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για Likes:


1. Βγάζε περισσότερες selfies.

selena15

Μια πρόσφατη έρευνα από 1,1 εκατομμύρια φωτογραφίες στο Instagram σαν δείγμα, έδειξε πως οι φωτογραφίες προσώπου είναι 38% πιθανότερο να λαμβάνουν likes, παρά φωτογραφίες χωρίς πρόσωπο. Αυτό είναι υπέροχο, μιας και υπάρχει πιθανότητα 1.000% να το κάνεις ήδη!

 

2. Περιόρισε τον εαυτό σου

Το να ποστάρεις συνεχώς, μειώνει τα likes κατά 2 φορές πιο γρήγορα από τα comments“, σύμφωνα με μια ερευνήτρια από τη Georgia Tech που μελέτησε το Instagram. Στόχευε σε 1-2 φωτογραφίες την ημέρα (το πολύ)!

 

3. Βγες έξω!

images

Οι άνθρωποι ανταποκρίνονται θετικά σε χρώματα και φωτεινότητα, λέει η Anastasia Ashley, μια επαγγελματίας surfer με μισό εκατομμύριο followers στο Instagram . “Με εμένα θα προσέξετε πολλά ηλιοβασιλέματα και δύσεις του ήλιου. Ο καθένας θέλει να δει εκείνο το απαλό φως που βγαίνει νωρίς το πρωί ή το απόγευμα. Ο σωστός φωτισμός, κολακεύει το δέρμα και τις ατέλειές σου, ειδικά με ένα iPhone.” Προσθέτει: “Συνήθως στα μέσα της μέρας, αν με βγάλει φωτογραφία η φιλενάδα μου, το δέρμα μου δεν θα είναι στα καλύτερά του!”.

 

4. Το μόνο hashtag που δεν πρέπει να χρησιμοποιήσεις ΠΟΤΕ:

#Drunk (#μεθυσμένος). Έρευνες δείχνουν πως μειώνει τα likes κατά 40%.

 

5. Το μόνο hashtag που σχεδόν πάντα πρέπει να χρησιμοποιείς:

il_340x270.589982026_tv8y

#NoFilter. Οι φωτογραφίες με αυτό το tag είναι 10% πιο πιθανό να λάβουν  likes (ακόμα κι αν λες ψέμματα, δεν παίζει ρόλο).

 

Δες: Πώς να βγάζεις τέλειες φωτογραφίες, χωρίς να είσαι επαγγελματίας

 

6. Ο ιδανικός αριθμός hashtags είναι 7.

Περισσότερα από αυτά θα σε κάνουν να μοιάζεις με δημιουργό ιού. Τα πιο δημοφιλή  tags μπορείς να τα βρεις εδώ: tagsforlikes.com 

Capture

 

7. Κάνε χρήση των έτοιμων φίλτρων.

Ειδικά στο  Instagram, δίνουν την αίσθηση μιας vintage λάμψης από μια αμερικανική διαφήμιση. Αυτό είναι τέλειο όταν θέλεις να μοιάζεις με 1 βαριεστημένο μοντέλο με άπλητα μαλλιά από το 1970. Αρκετοί όμως είναι εκείνοι που χρησιμοποιούν και φίλτρα από άλλες εφαρμογές. όπως το Afterlight, για επαγγελματικές φωτογραφίες (πάνω-κάτω, 1 ευρώ αγορά).

 

8. Σωστή οπτική γωνία.

Ζήτα από κάποιον να σε φωτογραφήσει από ψηλά. Όταν γίνεται αυτό –αντί για μετωπική φωτογράφιση– σε κάνει να μοιάζεις πιο ψηλός/η ή λεπτός/ή.

 

9. Κάνε πίσω, Valencia:

Το soft black-and-white φίλτρο του Instagram Willow λαμβάνει τα περισσότερα likes από οποιοδήποτε άλλο στην πλατφόρμα.

 

10. Εικόνες που περιέχουν μπλε χρώμα

Τέτοιες εικόνες λαμβάνουν 24% περισσότερα likes από άλλες που περιέχουν κόκκινες ή κίτρινες αποχρώσεις, σύμφωνα με μια νέα μελέτη. Άρα, μη σταματάς όλες τις εξωτερικές και μαγευτικές φωτογραφίες σε πισίνες και παραλίες!

93831-instagram2-presets-for-lightroom-samples-tree-original-1358439909

Τι λες; Θα ξεκινήσεις να κάνεις κάτι από τα πιο πάνω;

Δες επίσης: Πώς έπρεπε να ονομαστούν τα Reactions του Facebook αλά κυπριακά;

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending