fbpx

10+1 πράγματα που κάνεις όταν είσαι μόνος/η και ΠΟΤΕ δεν παραδέχεσαι!

Ένα από τα καλύτερα πράγματα όταν είσαι μόνος/η είναι ότι έχεις το δικαίωμα να είσαι όσο πιο ντροπιαστικός/ή (ή παράξενος/η) θέλεις – και κάνεις δεν θα το ξέρει. Ακολουθούν κάποια από τα πράγματα που πιθανόν κρατάς για τον εαυτό σου – και by the way, σίγουρα δεν είσαι ο/η μόνος/η!

1. Κινήσεις χορού μπροστά από τον καθρέφτη, που ούτε κατά διάνοια θα έκανες στο club, ακόμη και μετά από κάποια tequila shots.

Το ξέρεις ότι μοιάζεις υπέροχος/η, αλλά δεν θα μπορούσε να σε χειριστεί αντάξια το club.

2. Να τρως φυστικοβούτηρο (ή ο,τιδήποτε άλλο) υπό το φως του ψυγείου.

Ή ακόμη και το χθεσινό γλυκό. Ή γιαούρτι. Ή ένα κρύο απομεινάρι πίτσας. Δεν απαγορεύεται εφόσον έχεις αυτό τον τέλειο φωτισμό.

3. Να αγνοείς εντελώς τις μερίδες κάθε φαγητού.

Ποιος είπε πως δεν μπορείς να έχεις τα 3/4 μιας παγωμένης πίτσας μόνο για ‘σένα;;;

4. Να μιλάς στις αγαπημένες σειρές/εκπομές στην τηλεόραση. Και με το να μιλάς. εννούμε σε βάθος. Ο αγαπημένος σου χαρακτήρας δεν θα σταματήσει να κάνει χαζά πράγματα, αλλά εσύ έχεις πολλά συναισθήματα.

5. Να συμπεριφέρεσαι στα κατοικίδια σου σαν τα μικρά παιδιά σου. Να τους μιλάς με μωρουδίστικο τρόπο, να τα χτενίζεις, να τα χαϊδεύεις, να τα κρατάς αγκαλιά.. Ποιος απ’ όλους τους ιδιοκτήτες σκυλιών/γατιών κ.ά. δεν τα κάνει αυτά;!

6. Να κατασκοπεύεις στο Facebook παλιούς έρωτες σου. Και όχι απλά εκείνον/η που έχετε πολλή ιστορία. Ακόμη και άντρες/γυναίκες που απλά εξαφανίστηκαν μετά από 2-3 ραντεβού, αξίζει να μπουν στο παιχνίδι.

7.  Να πέφτεις στην προσπάθεια σου να φορέσεις στενό παντελόνι. Και συνήθως ακολουθούν βρισιές και νεύρα!

8. Να προσπαθείς να κάνεις γυμναστική στο μικροσκοπικό σου δωμάτιο. Και να καταλήγεις να χτυπάς από ‘δω κι απ’ εκεί, να γυροφέρνεσαι σαν χαζό και να κάνεις τους γείτονές σου να σε μισούν.

9. Να αφιερώνεις (τουλάχιστον) 20 λεπτά, προσπαθώντας να βρεις την καλύτερη σου γωνία για selfie photo. Και αυτό δεν περιλαμβάνει το χρόνο που θες να βρεις τον καλύτερο φωτισμό στο δωμάτιό σου.

10. Να ελέγχεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη για πολλή ώρα και να θαυμάζεις πόσο θεός/ά είσαι.

11. Απλά να κάνεις Ο,ΤΙ θέλεις! Επειδή είναι το alone time σου και ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να σε κρίνει 😉

Πηγή: womenshealthmag.com

Ίσως το βρεις αρκετά ενδιαφέρον, γι’ αυτό δες: Καθημερινά πράγματα που όλοι έχουμε κάνει και κάνουμε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending