fbpx

Μια γυναίκα δοκιμάζει πάνω από 40,000…ρούχα!

Είναι σε όλους μας γνωστή η μανία που έχουμε εμείς οι γυναίκες με τα ρούχα και με την γκαρνταρόμπα μας. Άλλωστε, είναι μηδαμινές οι περιπτώσεις που θα βρούμε το ρούχο που θα φορέσουμε από την πρώτη κιόλας δοκιμή.  Ειδικά όταν, ετοιμαζόμαστε για ένα πάρτι όπου θα έχει διάφορους φίλους μας.  Φυσικά, μια γυναίκα θέλει να είναι πάντα λαμπερή και να κερδίζει τις εντυπώσεις των υπολοίπων.   Αυτό που συχνά ονομάζουμε.. Γυναικεία φύση.

Σύμφωνα με μια έρευνα που δημοσίευσε η Daily Mail της Μ. Βρετανίας,  οι γυναίκες παραδέχονται ότι δοκιμάζουν κατά μέσο όρο 12 ρούχα κάθε φορά που βγαίνουν στα μαγαζιά, ενώ πηγαίνει για ψώνια τουλάχιστον πέντε φορές το μήνα.

Αυτό σημαίνει ότι δοκιμάζουν τουλάχιστον 720 κομμάτια το χρόνο, ή 43.000 ρούχα και αξεσουάρ κατά τη διάρκεια της ζωής τους (οι ερευνητές υπολόγισαν περίπου 60 χρόνια).

Κι όμως, όσο και να σας φαίνεται περίεργο, παρότι δοκιμάζουν πάνω από τέσσερις φορές περισσότερα ρούχα απ’ ό,τι οι άντρες, οι γυναίκες αγοράζουν λιγότερα κάθε φορά που βγαίνουν για ψώνια.

Πολλοί άντρες ανέφεραν ότι είχαν ήδη αποφασίσει τι θα αγοράσουν, προτού το δοκιμάσουν αν τους κάνει, ενώ συνηθίζουν να βγαίνουν για ψώνια, όταν έχουν ήδη στο μυαλό τους τι θέλουν να αγοράσουν. Σε σχέση με τις γυναίκες πηγαίνουν στα μαγαζιά τις μισές φορές το μήνα (2,5), δοκιμάζοντας κατά μέσο όρο τρία κομμάτια τη φορά, δηλαδή, γύρω στα 90 το χρόνο ή 5.400 κατά τη διάρκεια της ζωής τους (οκτώ φορές λιγότερα απ’ ό,τι οι γυναίκες).

Πηγή: sigmalive.com

Δεν μπορούμε λοιπόν, ακόμα και από προσωπική μας εμπειρία,  παρά να συμφωνήσουμε με την έρευνα.

Για να γλυτώσεις κατιτίς, διάβασε σίγουρα το άρθρο: Μεταχειρισμένα ρούχα + δημιουργικότητα = Στυλάτο αποτέλεσμα!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending