fbpx

Όλα τα “ΔΕΝ” που είπαμε έστω μία φορά, αλλά δεν τηρήσαμε ποτέ!

Από το πιο αστείο και ασήμαντο, μέχρι το πιο σημαντικό. Οι κανόνες που όλοι παραβιάσαμε, άθελα ή θελημένα, όσα είπε ο καθένας μας πως δεν θα έκανε ΠΟΤΕ, αλλά τελικά ενέδωσε σε πειρασμούς ή παρασπονδίες! Για να τα δούμε πιο κάτω:

 

1. Δεν θα ξαναφάω λαιμαργίες και γλυκά!

funny-diets-new-years-resolutions

Γνωστή ως η Δίαιτα της Δευτέρας, που αυτή η μέρα δεν έρχεται ποτέ όμως! Τρως σαν να έχεις 2 ώρες ζωής και μετά, από το πολύ το φούσκωμα, αποφασίζεις να πεις τη μεγάλη κουβέντα. Αμ δεν που θα την τηρήσεις!

 

2. Δεν θα απουσιάσω ποτέ ξανά από το Πανεπιστήμιο.

download

Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο χρόνο, ξέρεις πως αυτό θα συμβεί ξανά και ξανά. Ας είναι καλά οι φίλοι και συμφοιτητές που θα σου βάλουν παρουσία ή θα σου δώσουν τις αγαπημένες τους σημειώσεις.

 

3. Δεν θα ξενυχτήσω ξανά πριν από: εξέταση/μάθημα.

download (1)

Λίγο το clubbing, λίγο το Facebook, λίγο τα μηνυματάκια με τον έρωτα σου, η ώρα έχει περάσει κατά πολύ τα μεσάνυκτα. Ξέρεις πως δεν θα ξυπνάς την επόμενη, αλλά δεν μπορείς να μην το επαναλάβεις!

 

4. Δεν θα ξανακάνω σχέση σύντομα

50092212

Ή συνώνυμο με το: “Δεν θα ξαναερωτευτώ“. Ακολουθεί ένα κατεβατό από ατάκες για σχέσεις, πως δεν τις χρειάζεσαι, δεν θα σου προσφέρουν τίποτα κτλ. Το ξέρεις κατά βάθος όμως πως εκεί που δεν το περιμένεις, τσουπ γνωρίζεις τον/την επόμενη τυχερή/ό. Άντε και με τις ευχές μας 😉

 

5. Δεν θα μπω Facebook για τις επόμενες ώρες

images

Και καταλήγεις να ανοίγεις -αν όχι το PC- έστω το κινητό για να ελέγξεις τις τελευταίες ειδοποιήσεις και μηνύματα σου. Αφού μια ψυχή που είναι να βγει, ας βγει!

 

6. Δεν σχολιάσω ποτέ ξανά κανέναν γνωστό/φίλο/συγγενή μου

gossip

Αφού ξέρουμε πως τα κοινωνικά σχόλια, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σου. Τι φταις δηλαδή εσύ που όλοι σε προκαλούν να τους σχολιάσεις με την κάθε τους κίνηση/φωτογραφία/επίσκεψη/ατάκα/ντύσιμο… Και η λίστα δεν τελειώνει ποτέ!

 

7. Δεν θα αγοράσω άλλα ρούχα/αξεσουάρ/παπούτσια σύντομα

Και εκεί που έφαγες και το τελευταίο σεντ στις εκπτώσεις των 50%, έρχονται κι άλλες κι άλλες! 60%, 70%, 80%!! Τελικό ξεκαθάρισμα του στοκ! Εεε συγγνώμη, αλλά κρίμα δεν είναι να αγοράσεις (κι άλλα); Άσχετα αν ο αποθηκευτικός σου χώρος έχει περιοριστεί στο ελάχιστο.

 

Μάθε λοιπόν, πως όσα “ΔΕΝ” κι αν έχεις θέσει ή θα θέσεις στο μέλλον, η παράβασή τους είναι που κάνει τη ζωή να αξίζει περισσότερο 😉

Μη ξεχάσεις να δεις και το σχετικό άρθρο: Απαραίτητοι κανόνες για το πώς να ζεις τη ζωή σου μετά τα 20

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending