fbpx

UNI SPORTS: “Οδοστρωτήρας” το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου!

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία για το Παγκύπριο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Χειροσφαίρισης το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου επιβλήθηκε του Πανεπιστημίου Λευκωσίας (27-11).

Οι χειροσφαιριστές του Ευρωπαϊκού μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα και γρήγορα τον μετέτρεψαν σε επιθετικό μονόλογο όπως μαρτυρά και το σκορ ημιχρόνου (14-4). Ούτε και στο δεύτερο μέρος έφυγαν το πόδι από το γκάζι και παρά την προσπάθεια των χειροσφαιριστών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας δεν μπόρεσαν να αποφύγουν τελικά την βαριά ήττα.

Ο Γίωργος Αντρέου ήταν ο κορυφαίος σκόρερ για τους νικητές με 6 τέρματα με τους Γιάννο Ιωάννου και Γιάννη Ιωαννίδη με 5 και 4 τέρματα αντίστοιχα να ακολουθούν. Για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας κορυφαίος ο Σταύρος Ιωάννου σκοράροντας 7 από τα 11 τέρματα της ομάδας του.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν ως εξής:

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Ελευθερίου, Νικηφόρου, Αρκαδίου, Βορκάς, Μαυρομιχάλης, Τριμιθιώτης, Κυπριανού, Ιωαννίδης, Πολύδωρος, Κωνσταντίνου, Ιωάννου, Ανδρέου, Κεραμίδας, Κώστα, Αργυρού.

DSC_0046

 

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Ιωάννου, Μαραγκός, Παπαχριστοφόρου, Καζουλάκης, Σιαμμούτης, Θεοφάνους, Παντελίδης.

DSC_0047

 

Φωτογραφικό Υλικό:

EUC VS UNIC HB 1

EUC VS UNIC HB 2

EUC VS UNIC HB 3

EUC VS UNIC HB 4

EUC VS UNIC HB 5

EUC VS UNIC HB 6

EUC VS UNIC HB 7

EUC VS UNIC HB 8

EUC VS UNIC HB 9

EUC VS UNIC HB 10

EUC VS UNIC HB 11

 

1
To StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πέτυχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending