fbpx

UNI SPORTS: Δυσκολεύτηκε αλλά νίκησε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία για το Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Φούτσαλ Γυναικών το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας επικράτησε δύσκολα αλλά δίκαια βάσει της εικόνας του παιχνιδιού του Πανεπιστημίου Κύπρου  (4-3).

Στο πρώτο ημίχρονο το Πανεπιστήμιο Κύπρου προηγήθηκε νωρίς με την Παναγιώτου όμως ήταν το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας που δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες χωρίς όμως να μπορέσει να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Το γεγονός αυτό το εκμεταλλεύτηκε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας όταν σε μια αντεπίθεση η Παναγιώτου και πάλι διπλασίασε το προβάδισμα για την ομάδα της πετυχαίνοντας παράλληλα το δεύτερο προσωπικό της τέρμα. Πριν την λήξη του ημιχρόνου, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας κατόρθωσε να εξαργυρώσει την υπεροχή του μειώνοντας (1-2) με την Πελοπίδα, σκορ που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε στο ίδιο συγκλονιστικό τέμπο και παρόλο που κάπου ισορρόπησαν το παιχνίδι οι φουτσαλίστριες του Πανεπιστημίου Κύπρου το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας κατόρθωσε να “γυρίσει” το παιχνίδι παίρνοντας την νίκη (4-3) χάρη σε τέρμα της Ιωνά λίγο πριν την λήξη.

Ήταν ένα παιχνίδι με μπόλικο πάθος με τις φουτσαλίστριες και των 2 ομάδων να υποπίπτουν σε αρκετά φάουλ με την καλύτερη ομάδα όμως να παίρνει την νίκη παρά το κρεσέντο χαμένων ευκαιριών. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου προσπάθησε να χτυπήσει με αντεπιθέσεις χάνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας λίγο δευτερόλεπτα πριν την λήξη.

Οι 2 ομάδες αγωνίστηκαν ως εξής:

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Οδυσσέως, Πελοπίδα, Ιωνά, Τουμάζου, Παπαναστασίου, Μούσκου, Ιακωβίδου, Ηλιάδη.

UNIC FUTSAL

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Κυριάκου, Ιωσηφάκη, Γιάννη, Σκέντερ, Ιωάννου, Αναστάση, Παναγιώτου, Χριστοδούλου Ε., Χριστοδούλου Α., Χρυσοστόμου, Πέτρου.

UCY FUTSAL TEAM

 

Φωτογραφικό Υλικό:

 

UNIC VS UCY FUTSAL W 2

UNIC VS UCY FUTSAL W 3

UNIC VS UCY FUTSAL W 4

UNIC VS UCY FUTSAL W 5

UNIC VS UCY FUTSAL W 7

UNIC VS UCY FUTSAL W 8

UNIC VS UCY FUTSAL W 9

UNIC VS UCY FUTSAL W 10

UNIC VS UCY FUTSAL W 11

UNIC VS UCY FUTSAL W 12

UNIC VS UCY FUTSAL W 13

1
To StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πέτυχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending