fbpx

3 λόγοι για να αγαπήσεις τα κιλά και τον εαυτό σου!!

Οι πλείστοι απο εμάς θα άλλαζαν κάποια πράγματα αν τους δινόταν η ευκαιρία. Ένα απο αυτά έχει σχέση με τα κιλά. Είτε είμαστε στα ιδανικά κιλά, είτε χρειάζεται να χάσουμε μερικά, το πρώτο πράγμα που πρέπει να μάθουμε είναι να αγαπάμε τον εαυτό μας και κατά συνέπεια τα κιλά μας. Αν αγαπάμε και δεχόμαστε το σώμα μας έτσι όπως είναι, τότε θα μας είναι πιο εύκολο να ενστερνιστούμε υγιεινές τακτικές, βοηθώντας μας έτσι να χάσουμε ή να παραμείνουμε στα ιδανικά κιλά για εμάς.

Ωραία όλ’ αυτά, πώς όμως μπορεί κάποιος να το πετύχει αυτό; … και ΞΕΚΙΝΑΜΕ!!

1. Επικεντρώσου σ’αυτά που αγαπάς 

OΥΔΕΙΣ ΤΕΛΕΙΟΣ∙ και στην προκειμένη περίπτωση ουδείς έχει τέλειο σώμα γι’αυτό λοιπόν εστίασε την προσοχή σου σε αυτά που σου αρέσουν. Με αυτό τον τρόπο θα έρθεις πιο κοντά στο σώμα σου και θα συμβιβαστείς με την εμφάνιση σου.

 2. Mην κάνεις συνεχώς παρατηρήσεις στον εαυτό σου.

Συμπεριφέρεσαι στον εαυτό σου όπως συμπεριφέρεσαι στην/στις φιλη(ες) σου; Eαν όχι (αν και θα’ πρεπε), δώσε ιδιαίτερη προσοχή στους διαλόγους που κάνεις με τον εαυτό σου. Κάθε φορά που αντιλαμβάνεσαι ότι τα βάζεις με τον εαυτό σου, άλλαξε σκέψη. ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ!

3. Mην κάνεις συγκρίσεις

ΣΤΑΜΑΤΑ, να συγκρίνεις τον εαυτό σου με τους άλλους. Είναι τόσοι πολλοί οι τομείς της ζωής, που δεν μπορείς να ανταποκρίνεσαι σε όλους τόσο τέλεια και υπεύθυνα όσο εσύ θέλεις. Γι’ αυτό παραδέξου το και σταμάτα να γκρινιάζεις  για όσα δεν κατάφερες να κάνεις.

Μπορείς επίσης να συνεχίσεις, διαβάζοντας το επόμενο άρθρο: Παχουλός/ή; Δες το ΑΛΛΙΩΣ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending