fbpx

UNI SPORTS: Με το δεξί το Πανεπιστήμιο Κύπρου

Ποδαρικό με το δεξί έκανε στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Γυναικών το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Παίζοντας σοβαρά κατάφερε να επικρατήσει 2-0 στις νίκες απέναντι στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Στον πρώτο αγώνα, η Κατερίνα Σοφοκλέους επικράτησε εύκολα της Θάλειας Μπιλίση 2-0 σετ (6-0, 6-0 τα γκείμ) ενώ και στο δέυτερο αγώνα η Ελπίδα Σάββα σε ένα παιχνίδι με μερικούς πολύ ωραίους πόντους επικράτησε της Fodziso Chakonda Towino 2-0 και πάλι (6-2,6-1 τα γκείμ).

Σε γενικές γραμμές, μπορεί να λεχθεί πως οι αντισφαιρίστριες του Πανεπιστημίου Κύπρου μπήκαν δυνατά στα παιχνίδια, μπαίνοντας από νωρίς μπροστά στο σκορ χωρίς να επιτρέψουν στις αντίστοιχες του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου σε κανένα σημείο του αγώνα να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω. Οι κοπέλες του Ευρωπαϊκού απ’ την πλευρά τους, προσπάθησαν όμως ήταν φανερή η ανετοιμότητα τους.

Οι 2 ομάδες αγωνίστηκαν ως εξής:

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Κατερίνα Σοφοκλέους, Ελπίδα Σάββα

UCY TENNIS WOMEN

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου:  Fodziso Chakonda Towino, Θάλεια Μπιλίση

EUC TENNIS WOMEN

Φωτογραφικό Υλικό:

UCY VS EUC TENNIS WOMEN 1

UCY VS EUC TENNIS WOMEN 2

UCY VS EUC TENNIS WOMEN 3

UCY VS EUC TENNIS WOMEN 4

UCY VS EUC TENNIS WOMEN 5

UCY VS EUC TENNIS WOMEN 7

UCY VS EUC TENNIS WOMEN 6

UCY VS EUC TENNIS WOMEN 8

1
To StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πέτυχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending