fbpx

37,000+ επισκέπτες τον Οκτώβριο στο SpotLight!

37,486 μοναδικοί επισκέπτες έκαναν κλικ στο SpotLight τον μήνα Οκτώβριο!! Μετά από μόνο 6 μήνες λειτουργίας το SpotLight πέτυχε να μπει στην καθημερινότητα των φοιτητών και να αποτελεί πλέον το #1 φοιτητικό πόρταλ της Κύπρου.

 

spotlight-visitors2014

 

Με επισκέπτες από 86 χώρες

Επισκέπτες από 86 διαφορετικές χώρες όπως Ελλάδα, Αγγλία, Ιταλία, Γερμανία, Βουλγαρία έχουν κάνει κλικ στο SpotLight. Όπως είναι αναμενόμενο οι περισσότερες επισκέψεις προέρχονται από τις χώρες με τους περισσότερους ελληνόφωνους φοιτητές:

  • 27,000 επισκέπτες από Κύπρο
  • 6000 επισκέπτες από Ελλάδα
  • 4000 επισκέπτες από Αγγλία

 Μπράβο στους SpotLighters

Και να μην ξεχνάμε…το SpotLight είναι 100% φοιτητικό project. Όλα τα άρθρα παράγονται από φοιτητές οι οποίοι συμμετέχουν στην συντακτική ομάδα του SpotLight. Οι αγαπημένοι μας SpotLighters ετοιμάζουν ενδιαφέρον υλικό για τους συμφοιτητές τους οι οποίοι κρίνοντας από τους αριθμούς, they really LIKE it :-). Αν θα ήθελες και εσύ να  να συμμετέχεις στην ομάδα των SpotLighters; Στείλε μας ένα μήνυμα τώρα!

Τι καινούριο έχουμε δει στο SpotLight

UNI SUPPORT – Μια κατηγορία η οποία παρέχει βοηθητικές πληροφορίες για όλα τα Πανεπιστήμια και Κολλέγια της Κύπρου.

UNI SPORTS – Μια στήλη που αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή. Ο Πανεπιστημιακός αθλητισμός παίρνει πλέον την προβολή που του αξίζει με άρθρα, φωτογραφικό υλικό και συνεντεύξεις που ετοιμάζονται με μεράκι από τους SpoRtLighters, την αθλητική συντακτική ομάδα του SpotLight.

Τι να περιμένουμε τους επόμενους μήνες

WIN – Μια στήλη που θα μοιράζει πλούσια δώρα στους φοιτητές.

ON THE SPOT – Καιρός να γνωρίσουμε φοιτητές που εκτός από διάβασμα και διασκέδαση επενδύουν αρκετό από τον ελεύθερο τους χρόνο σε εξωπανεπιστημιακές δραστηριότητες.

JOBS – Θέσεις εργασίας και ευκαιρίες πρακτικής άσκησης θα δημοσιεύονται στη στήλη JOBS. Σκοπός να φέρουμε όλες τις ευκαιρίες στα χέρια των φοιτητών.

STUDENTLIFE APP – Και πολύ σύντομα το SpotLight θα είναι διαθέσιμο σε συσκευές Apple και Android!!

Και όλα αυτά χάρη σε εσένα που διαβάζεις τώρα αυτό το άρθρο 🙂 Ευχαριστούμε για τη στήριξη!!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending