fbpx

UNI SPORTS: Ντέρμπι με τα όλα του

Σε ένα παιχνίδι-διαφήμιση του βόλεϊ με μπόλικο πάθος και μερικούς πανέμορφους πόντους  το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο κατέβαλε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας με 3-1 σετ. Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο πόντο με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο να παρουσιάζεται πιο αποτελεσματικό στους κρίσιμους πόντους. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας από την πλευρά του προσπάθησε πάρα πολύ λύγισε όμως στο τέλος.

Το πρώτο σετ πήγαινε πόντο-πόντο με μερικά ωραία ράλι. Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο πιο ψύχραιμο και αποτελεσματικό στο τέλος πήρε το σετ και το προβάδισμα (25-20).

Το δεύτερο σετ ανήκε στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας που πήρε το προβάδισμα από την αρχή. Το Ευρωπαϊκό ωστόσο προσπάθησε και γύρισε προς στιγμή το σετ (23-22) πλήρωσε όμως κάποιες λανθασμένες επιλογές στους καθοριστικούς τελευταίους πόντους. Έτσι το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ισοφάρισε τα σετ (27-25).

Στο τρίτο σετ το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας μπήκε και πάλι δυνατά παίρνοντας προβάδισμα από την αρχή. Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο ισοφάρισε σε 10-10 ωστόσο το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας γύρισε ξανά το σετ (17-20). Σε αυτό το σημείο, το Ευρωπαϊκό με αντεπίθεση διαρκείας έφερε το σετ στα ίσα (23-23) και τελικά το πήρε (26-24) κάνοντας και το 2-1 στα σετ.

Στο τέταρτο σετ οι πετοσφαιριστές του Πανεπιστημίου Λευκωσίας τα έδωσαν όλα προκειμένου να ισοφαρίσουν τον αγώνα και ήταν στο μεγαλύτερο διάστημα μπροστά. Όσο όμως το σετ πλησίαζε το τέλος, οι πετοσφαιριστές του Ευρωπαϊκού βοηθούμενοι και από τους φίλους του στην εξέδρα ισοφάρισαν αρχικά (21-21) και γύρισαν το σετ (25-23) παίρνοντας και την νίκη.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν ως εξής:

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Αναγνωστόπουλος, Χατζηθωμάς, Έλι, Αλεξανδίδης, Γεωργίου, Αβέρκιου, Μπενιενιώτης, Βόλιρ, Αγαθοκλέους, Μαυρίκης, Χαραλάμπους.

EUC VOLLEY TEAM MEN

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Φραγκιδάκης, Ιακώβου, Κυριάκου, Παπαδάκης, Σπανού, Χατζηαθανασίου, Βυρίδης, Καζουλάκης, Γεωργίου, Γιαννούρης, Λεοντίου.

UNIC VOLLEY TEAM MEN

Φωτογραφικό Υλικό:

EUC VS UNIC VOLLEY MEN 1

EUC VS UNIC VOLLEY MEN 2

EUC VS UNIC VOLLEY MEN 3

EUC VS UNIC VOLLEY MEN 4

EUC VS UNIC VOLLEY MEN 5

EUC VS UNIC VOLLEY MEN 6

EUC VS UNIC VOLLEY MEN 7

EUC VS UNIC VOLLEY MEN 8

EUC VS UNIC VOLLEY MEN 9

EUC VS UNIC VOLLEY MEN 10

EUC VS UNIC VOLLEY MEN 11

EUC VS UNIC VOLLEY MEN 12

EUC VS UNIC VOLLEY MEN 13

EUC VS UNIC VOLLEY MEN 14

EUC VS UNIC VOLLEY MEN 15

EUC VS UNIC VOLLEY MEN 16

EUC VS UNIC VOLLEY MEN 17

EUC VS UNIC VOLLEY MEN 18

EUC VS UNIC VOLLEY MEN 19

EUC VS UNIC VOLLEY MEN 20

EUC VS UNIC VOLLEY MEN 21

EUC VS UNIC VOLLEY MEN 22

1
To StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πέτυχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending