fbpx

UNI SPORTS: Λύγισε την αντίσταση του Frederick το Ευρωπαϊκό

Θέαμα και συγκινήσεις πρόσφεραν χθες το βράδυ Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Frederick University σε αγώνα για την δεύτερη αγωνιστική του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Χάντμπολ. Το Ευρωπαϊκό παίζοντας από την αρχή σοβαρά και με πλουραλισμό στην επίθεση κατάφερε να επικρατήσει 31-27 πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ.

Στο πρώτο ημίχρονο το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο έχοντας την καθολική υπεροχή μπήκε από την αρχή μπροστά στο σκορ και δεν κοίταξε πίσω με την ανάπαυλα να το βρίσκει μπροστά 17-8.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το Frederick μπήκε αποφασισμένο να γυρίσει τα εις βάρος του δεδομένα εκμεταλλευόμενο και τις πολλές αλλαγές στην σύνθεση του Ευρωπαϊκού και τρέχοντας ένα απίστευτο σερί κατάφερε να μειώσει στο τέρμα (23-22). Σε αυτό το σημείο όμως και βλέποντας πως η νίκη γλιστρούσε από τα χέρια τους, οι χειροσφαιριστές του Ευρωπαϊκού πάτησαν ξανά γκάζι με την λήξη να τους βρίσκει νικητές.

Για τους νικητές κορυφαίοι σκόρερ με 6 τέρματα οι Μακρής και Κεραμίδας με τον Πολύδωρο να σκοράρει 5 φορές. 3 τέρματα σημείωσε ο Αντρέου και από 2 οι Τριμιθιώτης, Ιωαννίδης, Ιωάννου, Κώστα και Ανθόπουλος.Σκόρερ χρίστηκε και ο Αργυρού.

Για το  Frederick κουπί στο σκοράρισμα τράβηξε ο Κυρατζής με 9 τέρματα με άξιους συμπαραστάτες τους Παπαγεωργίου και Ιωάννου που σημείωσαν από 5. 3 φορές δίκτυα είδε ο Κόκκινος και ο Κέστωρας με τους Χριστοφίδη και Γεωργίου να χρίζονται επίσης σκόρερ.

Οι 2 ομάδες αγωνίστηκαν ως εξής:

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Μίτας, Μακρής, Νικηφόρου, Αρκαδίου, Πολύδωρος, Τριμιθιώτης, Κυπριανού, Ιωαννίδης, Κωνσταντίνου, Ιωάννου, Ανδρέου, Κεραμίδας, Κώστα, Αργυρού, Παπουής, Ανθόπουλος.

EUC HANDBALL TEAM MEN

Frederick: Ιερείδης, Παπαγεωργίου, Χριστοφίδης, Ατζαμή, Μακαρουνάς, Ευαγόρου, Παταίσιας, Ιωάννου, Κόκκινος, Γεωργίου, Γιαγκόπουλος, Πέτρου, Γεωργίου, Καίζεφ, Κέστωρας, Κυρατζής.

FREDERICK TEAM - HANDBALL

Φωτογραφικό Υλικό:

EUC VS FREDERICK HANDBALL MEN 1

EUC VS FREDERICK HANDBALL MEN 2

EUC VS FREDERICK HANDBALL MEN 3

EUC VS FREDERICK HANDBALL MEN 4

EUC VS FREDERICK HANDBALL MEN 5

EUC VS FREDERICK HANDBALL MEN 6

EUC VS FREDERICK HANDBALL MEN 7

EUC VS FREDERICK HANDBALL MEN 8

EUC VS FREDERICK HANDBALL MEN 9

EUC VS FREDERICK HANDBALL MEN 10

EUC VS FREDERICK HANDBALL MEN 11

EUC VS FREDERICK HANDBALL MEN 12

EUC VS FREDERICK HANDBALL MEN 13

EUC VS FREDERICK HANDBALL MEN 14

EUC VS FREDERICK HANDBALL MEN 15

EUC VS FREDERICK HANDBALL MEN 16

EUC VS FREDERICK HANDBALL MEN 17

EUC VS FREDERICK HANDBALL MEN 18

EUC VS FREDERICK HANDBALL MEN 19

EUC VS FREDERICK HANDBALL MEN 20

EUC VS FREDERICK HANDBALL MEN 21

EUC VS FREDERICK HANDBALL MEN 22

1
To StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πέτυχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending